Jacqueline Heesakkers

Eerste goede ervaring met Profijt Meubel in Tilburg. Zeer vriendelijke ontvangst en afhandeling van onze aankoop. Goed advies gekregen over het onderhoud van de meubels. Ga zo door!

Behulpzaam niets is te veel

Vanderzande

Hele fijne winkel en mooi meubels ik be zeer tevreden

Smolders

Wij zijn zeer tevreden over profijt

Frans Paridaans

Positieve ervaring / grote klantvriendelijkheid met een goed advies

Rianne

IIk ben tevreden over de winkel alleen de afhaal regeling vond ik niet van deze tijd. De afhaal tijd eigen niet klantvriendelijk. Voor mij een reden om in de toekomst niet bij jullie te kopen.

Reactie Profijt Meubel Tilburg:

Geachte mevrouw Weijtmans,
Geachte mevrouw Weijtmans,
Wij zijn voor onze klanten qua afhalen open vanaf dinsdag tot en met zaterdag. Helaas kunnen wij op dit moment niet nog meer dagen open gaan voor het afhalen. Tevens kunt u kosteloos een leenbus aanvragen.
Toch hopen wij u in de toekomst weer te mogen ontvangen in onze winkel.
Team Profijt

Divers:
1. gekocht: stoeltje, prima info, snelle afhandeling, tijdig geleverd. Top.
Divers:
1. gekocht: stoeltje, prima info, snelle afhandeling, tijdig geleverd. Top.
2. gekocht: set van 3 bijzettafeltjes. wel op website, niet in winkel Tilburg. Kunnen niet laten overkomen uit ander filiaal. Moet zelf via internet bestellen, levertijd word ruim overschreden. bij bestelling ook betaald. Bij afhalen in magazijn krijg ik te horen dat er nog betaad moet worden. Kortom: een vervelende koop, wel tevreden over het product.
3. afhaalmagazijn in Tilburg is een chaos eb voor de (eerstekeer)afhaler onoverzichtelijk.

Steenvoorden

Super vriendelijk en behulpzaam personeel.
We komen zeker weer terug. Nu eerst even sparen voor het bankstel wat we gezien hebben