De verkoop dame in de winkel heeft het meeste gedaan om ons over de streep te halen
Anja
Het is een mooie winkel, waar je een goede kijk krijgt hoe eea bij elkaar past. Klantvriendelijk personeel die deskundig advies geeft en professioneel, onder het genot van koffie of thee, je...Het is een mooie winkel, waar je een goede kijk krijgt hoe eea bij elkaar past. Klantvriendelijk personeel die deskundig advies geeft en professioneel, onder het genot van koffie of thee, je bestelling in orde maakt. Ook voor het leveren en monteren hebben ze een prima service.
Zeer klant vriendelijk geholpen Doed deskundig advies gehad
Onze ervaring is heel goed, we zijn prettig geholpen en konden erover nadenken, Ook fijn dat onze bank nog een tijd kon worden opgeslagen.
Leuke en stevige meubels. Alleen jammer dat we zolang moeten wachten op onze stoelen. Wel tegemoet gekomen met vier stoelen ipv zes.
Patty Van De sanden
Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel
Adriana koolen
Goede service,vriendelijke verkopers,perfecte regeling vervoer,niets op aan te merken,alles was perfect.en ben heel blij met mijn aankoop en tevens de tips die ik gekregen heb.ga zeker in de...Goede service,vriendelijke verkopers,perfecte regeling vervoer,niets op aan te merken,alles was perfect.en ben heel blij met mijn aankoop en tevens de tips die ik gekregen heb.ga zeker in de toekomst nog eens op bezoek in de winkel.
Ruime keuze in het assortiment, goedkoop, zijn uitstekend geholpen
Hosper
Veel keus en betaalbaar. Vriendelijk en behulpzame medewerkers.