haans

Zijn goed bezig !!!!!

Femke

Ik kocht hier de meubels voor mijn eerste huis maar de service was niet waar ik op had gehoopt. Ik werd niet geïnformeerd toen bleek dat mijn meubels vertraging hadden opgelopen. Bij levering werden... Ik kocht hier de meubels voor mijn eerste huis maar de service was niet waar ik op had gehoopt. Ik werd niet geïnformeerd toen bleek dat mijn meubels vertraging hadden opgelopen. Bij levering werden de meubels letterlijk binnen gezet kon er betaald worden en waren de bezorgers weer vertrokken waardoor ik achterbleef met heel veel verpakkingsmateriaal denk aan plastic en karton. Jammer!

Heel vrienelijk geholpen, een ding valt tegen, laten mij weten dat de eetkamer stoelen binnen zijn, we halen ze op blijken het er maar 3 te zijn inplaats van 4! Heel jammer en nu maar weer afwachten... Heel vrienelijk geholpen, een ding valt tegen, laten mij weten dat de eetkamer stoelen binnen zijn, we halen ze op blijken het er maar 3 te zijn inplaats van 4! Heel jammer en nu maar weer afwachten wanneer de laatste stoel er zal zijn???

WB

Was goedmeedenkend en zoeken naar de oplossing