Angelique jonkers

Goed geholpen in de winkel en keurig afgeleverd!

Ontzettend veel keus voor iedere portemonnee

?

Ros

Niet goed

Winkelpersoneel helpt goed tijdens het zoeken naar nieuw meubilair

Betere compensatie service bij het verlenen van slechte bezorgservice. In 1 bestelling 5 fouten met bezorgen is zeer slecht.

Wijtenburg

Goed advies , veel keus, snelle levering

Janssen

De ervaring was goed

Ruime keuze

Vd broek

Prettig

Prettig personeel

Geen reclame op e-mail adres

rob kuijpers

veel keus

volgende keer dezelfde prijs rekenen als de 1e keer voor de viltdoppen. we hadden voor 2 stoelen te kort. en toen ze er weer waren betaalde ik het dubbele terwijl ik de bon van de 1e keer bij had.

Temke

Super

Goede serves

Wassenberg

Slecht

Aardige mensen

Mensen niet met leugens aan het lijntje houden en op tijd LEVEREN!!!

Ria Hoogenboom

Prettig.

Gezellig Winkelen

Viltjes onder de stoeltjes Bezorgers zeiden dat het niet ging. JAMMER!!!!

Anouk

(Bewerkt)

Marcia de verkoper bij van Donzel heeft me erg goed geholpen, fijn samen alles doorgelopen. Echter, heb ik een zeer onprettig gesprek gehad met haar mannelijke collega. Mijn bank zoals in aanvang... Marcia de verkoper bij van Donzel heeft me erg goed geholpen, fijn samen alles doorgelopen. Echter, heb ik een zeer onprettig gesprek gehad met haar mannelijke collega. Mijn bank zoals in aanvang geoffreerd heeft extra montage nodig en deze werd fors in prijs gebracht. Ik krijg een geknutselde bank en mag dan alsnog mijn order niet annuleren. Dit vertelde hij mij maar al te duidelijk met dwingende toon en geen moment mogelijk dat ik zelf iets kon zeggen. Er werd over mij heen geschreeuwd met argumenten die zo zwak zijn dat hij ze zelf nauwelijks kan verwoorden. Typische verkoper maar waarbij ik een paar keer heb aangegeven het gesprek liever te willen beëindigen. Ik zou je aanraden niet naar van Donzel te gaan vanwege deze onbekwame, opdringerige en zeer onvriendelijke verkoper in kwestie.

Marcia de verkoopster bij Van Donzel is erg prettig en kundig. Ze heeft me goed geholpen!

Echter, een zeer onprettig gesprek gehad met haar mannelijke collega. Typische verkoper waarbij ik een paar keer heb aangegeven het gesprek liever te willen beëindigen.