Mw uit Houten

Zeer goed advies in de winkel; er werd alle tijd genomen. Keurig netjes geleverd volgens afspraak

Zeer deskundig advies in de winkel.

Erg dure bezorgkosten. Er werd verteld dat ik de poten zelf onder de bank moest zetten. Het zou dan wel fijn geweest zijn als het was voorgeboord.

Goede service. Deskundig en vriendelijk.

Vriendelijk en deskundig personeel.

O La Hey

Wij zijn erg goed geholpen.

nee

nee

We zijn goed geïnformeerd en netjes geholpen.

Was een prettige ervaring.

Goede prijs

H. Huisman

Zeer positief. Werd goed geholpen. Ook toen we terug kwamen.

Jammer van de koffie.

geen.

Ton van Olderen

Van begin tot het einde een goed gevoel gehad. Prima advies, levering conform afspraak. Tot twee keer toe iets bij besteld en dat kwam gewoon met de levering mee. Dus 3 keer besteld en alles in 1... Van begin tot het einde een goed gevoel gehad. Prima advies, levering conform afspraak. Tot twee keer toe iets bij besteld en dat kwam gewoon met de levering mee. Dus 3 keer besteld en alles in 1 keeer geleverd. Perfect

Fred. Outshoven

Zie hier onder

Voor een hoog bedrag wel jammer dat
Ze bezorgen kosten rekeken een voorbeeld een pizza bestellen van 10€ is dat zelf gratis ????

De mensen waren i.h.a. aardig. Wat wel opviel, was het verschil in kennis over de producten. Toen ik de bank voor de 2e keer kwam bekijken, had de medewerker die er tóen was informatie die de... De mensen waren i.h.a. aardig. Wat wel opviel, was het verschil in kennis over de producten. Toen ik de bank voor de 2e keer kwam bekijken, had de medewerker die er tóen was informatie die de doorslag gaf voor de aankoop. Zij straalde ook meer enthousiasme uit en dacht goed mee over e.e.a.
Prijs-kwaliteitsverhouding vind ik lastig te beoordelen op deze korte termijn. Wat enigzins tegenvalt, is dat de bekleding van de bank nu al begint te 'rimpelen'.
Vandaar dat ik wat aan de voorzichtige kant scoor.
Verder was de toelichting bij de montage van de bank volstrekt onvoldoende.
Ook vond ik de bezorgkosten á E65,- nogal hoog, De bezorgers waren echter zeer vriendelijk, vandaar tóch de voldoende.

Éen vd medewerkers was duidelijk deskundiger dan de anderen.

Montagehandleiding mag vollediger

Zou aanraden

Prima klanten service

Bezorgers waren niet aardig maar dit heeft niets te maken met jou bedrijf