Arnold van Winsen

Zeer vriendelijk geholpen. Er werd ruim de tijd genomen om onze vragen te beantwoorden. Onze wensen werden goed "vertaald" naar wat er in meubelland allemaal mogelijk is.

Geen moment het gevoel gehad dat wij als klant gepusht werden om snel iets aan te schaffen.

Doorgaan zoals nu!

Ajj van der Horst

Wij zijn tevreden, vonden van een stoel de bekleding minder mooi afgewerk, er lopen naden over de vlakke stukken of de stof van resten is aan elkaar gezet.
Heel jammer, doet afbreuk aan...
Heel jammer, doet afbreuk aan onze stoel.

Ja, uistekende uitleg.

Let even op de afwerking, dat gaat niet in de verpakking.

J. Reuling

Netjes geholpen. Na aankoop daags erop voor de zekerheid nogmaals naar de winkel ivm twijfel met de kleur. Wederom netjes geholpen. Wij, mijn vrouw en ik, hebben al vaker bij Profijt meubel gekocht.

De klant vriendelijkheid.

Redelijk geprijst en voldoende assortiment

Duidelijk een voordelige winkel, maar kwaliteit en klantvriendelijkheid lijden er niet onder.

Positieve meedenkers
Kwamen met goede adviezen.
Wij konden zelf bekleding en uitstraling vorm geven

Levertijd korter

Wouter

Fijne winkel met vriendelijk personeel dat alle tijd heeft voor uitleg en advies.
Tegen een borgstelling zelfs stoelen thuis mogen proberen! Alles is mogelijk!

Klantvriendelijk en men heeft de tijd voor je

X

Jannick Bakker

Prettige ervaring al met al. Fijne verkoopdame, goed advies en er werd snel gehandeld. Zou het zeker aanraden aan vrienden en familie

Het is zeer prettig dat er veel mogelijkheden zijn mbt het samenstellen van bijvoorbeeld een bank. Daarnaast vond ik de dame die ons kwam helpen erg prettig en zeer dienstbaar.

De winkel inrichting zou iets opener kunnen, sommige plekken zijn wat "weggemoffeld" en donker

In de winkel prima service. Nam de tijd - goede uitleg. Bezorging was voor iemand van 87 jaar erg onaangenaam. En stoel was helaas binnen week al stuk.

Service in de winkel

Meer duidelijkheid bezorging. En nazorg.

Prima winkel met nette uitstraling.

Ruim assortiment. Prima winkelopstelling.

Bezorgen van meubels is absurd duur.

Btisam

Ik heb een top ervaring beleefd met profijt meubels.
De medewerksters zijn uitstekend en zeer vriendelijk en nemen gerust de tijd voor je.