Ron Robijn

Netjes ruim overzicht en vriendelijk personeel

Meteen mee te nemen

Toch nog iets van garantie ook al was het met korting en niet nieuw...

Ria Van Beek

Service was perfect, vriendelijk personeel. Uitstekend!

Zerr goede service.

M. Godijn

Zeer fijne ervaring gehad en de uitgekozen en bestelde bank zit heerlijk!

Erg fijne hulp gehad bij het uitzoeken van onze nieuwe bank, de dame in kwestie was zeer bekend met de mogelijkheden heeft absoluut de tijd genomen om ons te laten kiezen en was totaal niet... Erg fijne hulp gehad bij het uitzoeken van onze nieuwe bank, de dame in kwestie was zeer bekend met de mogelijkheden heeft absoluut de tijd genomen om ons te laten kiezen en was totaal niet opdringerig !

Zeer goed, goede service en info.

kan alleen maar zeggen zeer goede service.

geen niet wat ik 1,2,3 kan bedenken

Klantvriendelijk personeel, aantrekkelijke winkel en flexibele service bij aanpassingen van de order.

Klantvriendelijk personeel.

De winkel mag iets minder vol staan, soms zijn de loopruimtes wat nauw.

Bep van Ewijk

Goede voorlichting. Heb 4 jaar geleden een bankstel gekocht en het is nog in uitstekende staat. Ik heb onlangs een lounch set gekocht en wederom weer goed geholpen.

De deskundigheid van de medewerkster. Vond het fijn dat men je gewoon even je gang laat gaan om rustig alles te bekijken. Vind het zelf altijd vervelend als je een zaak in stap gelijk... De deskundigheid van de medewerkster. Vond het fijn dat men je gewoon even je gang laat gaan om rustig alles te bekijken. Vind het zelf altijd vervelend als je een zaak in stap gelijk aangesproken wordt.

Eigenlijk niet alleen vond ik de trap niet zo geweldig. Als je wat ouder bent is het soms moeilijk afstand te bepalen. maar goed dat is uiteindelijk mijn probleem.

Ik heb een positieve ervaring met dit bedrijf. Ik heb alle tijd gehad rond te kijken in de winkel en rustig mijn besluit kunnen nemen.

vd heuvel

Supperrr goed geleverd en zeer hoge kwaliteit.
wij zijn erg tervreden over alles.
hartelijk bedankt voor de top service.

mvg
van den heuvel

servive van de lieve vrouw in utrecht, deze heeft ons perfect geholpen.

Wij hebben hier 2 maal een bestelling gedaan voor tafels en stoelen.
Beide keren goed geholpen.

Fijn dat de meubels gebracht worden

Van middendorp

Duidelijk en komt betrouwbaar over en nog voordelig ook

De afhandeling en bezorging allemaal perfect