Prima service

Prijs

Gratis bezorgen boven een bepaald bedrag (500)

Verschillende modellen om keuze temaken

J. Coster

Prima, attente medewerkers. Vriendelijk en deskundig, niet opdringerig.
Een voorbeeld voor menige winkel

Zoals boven genoemd de algehele winkelervaring.
Prijsstelling van de producten voor zover ik deze kan vergelijken met menig concurent.

Zichtbaarheid van de winkel. Hoewel wij al jaren op de woonboulevard komen en Profijt Utrecht er al jaren zit, viel deze winkel ons nu pas op, doordat wij een week eerder (na een advertentie in de... Zichtbaarheid van de winkel. Hoewel wij al jaren op de woonboulevard komen en Profijt Utrecht er al jaren zit, viel deze winkel ons nu pas op, doordat wij een week eerder (na een advertentie in de krant) bij Profijt Veenendaal waren geweest.
Toen pas ontdekten wij dat er in Utrecht ook een filiaal was (misschien ligt het ook wel aan ons?)

Goede stoelen fijne prijs

Nee-

van Eijndt

Prima personeel.

Prijs kwalitijd product.

Geen idee.

Martien Visser

Helemaal prima! Meedenkend vanaf het eerste moment dat we de winkel binnenstapten. Goede voorstellen en prima prijzen. Vervolgens werden we gebeld om toch nog even te checken of we het allemaal wel... Helemaal prima! Meedenkend vanaf het eerste moment dat we de winkel binnenstapten. Goede voorstellen en prima prijzen. Vervolgens werden we gebeld om toch nog even te checken of we het allemaal wel goed hadden. Eenvoudig aangepast aan onze wensen. Keurig volgens afspraak werden de eetkamerstoelen en loungebank geleverd met de uitgebreide set aan beschermingsmateriaal. Enige kritiek is, dat er geen gebruiksaanwijzing bij de beschermingset zat. Na een telefoontje was alles duidelijk en konden we aan de slag.

Prijs/kwaliteit, vriendelijkheid en behulpzaamheid van het personeel, assortiment en mogelijkheden om naar eigen smaak en idee aan te passen!

Zorg voor een goede gebruiksaanwijzing bij het servicepakket.

Ze hebben ons goed geadviseerd en ons rustig laten kijken naar alle meubels. Dat hebben wij als zeer prettig ervaren dat ze niet gelijk ons van alles opdringen. Dat vonden wij een heel plus punt.

Weet ik niet.

Ja als er meubels ingespoten moeten worden is het beter als dat in de fabriek wordt gedaan .Onze ervaring was dat het gesleep met de meubels erg lastig was.Dat vonden wij een erg nadeel.

Theo Oostveen

Bij Profijt vind ik een ruime keuze aan meubelen en we slagen bijna altijd.
En daarnaast vind ik het personeel zeer behulpzaam bij het maken van een keuze.

Ik vind de service zeer goed en vriendelijk personeel.
Dit is wel het visite kaartje voor Profijt Meubel.

Geale Kuperus

Je krijgt de tijd om zelfstandig het assortiment te beijken zonder dat er direct iemand in je nek staat te hijgen.

Een bel aan de deur om af te halen zou plesant zijn. (Utrecht)