J. Verboom

Ruime keus en prima geholpen.

Een bank gekocht bij Profijt Meubel

Klant vriendelijk en behulpzaam

Masselink

Ik ben zeer ontevreden over de aankoop van mijn bank bij profijt meubel utrecht. De bank is vijf weken later geleverd dan afgesproken. Er is blijkbaar iets mis gegaan waardoor er in het systeem... Ik ben zeer ontevreden over de aankoop van mijn bank bij profijt meubel utrecht. De bank is vijf weken later geleverd dan afgesproken. Er is blijkbaar iets mis gegaan waardoor er in het systeem stond dat de bank opgehaald zou worden in plaats van geleverd. Ik zou een SMS krijgen als de bank er was en kon dan een afspraak maken voor de levering. Ik heb echter nooit bericht mogen ontvangen. Toen ik door omstandigheden twee weken na de afgesproken week van levering belde en vroeg wanneer ik de bank mocht verwachten, ben ik zeer onvriendelijk te woord gestaan en het zou wel aan mij liggen. 'Ik zou het niet goed hebben aangegeven en het kruisje van bezorgen zou wel verkeerd staan.' Verre van klantvriendelijk. Uiteindelijk na drie telefoontjes is de bank terug gegaan naar de leverancier en kon ik nog drie weken later mijn bank eindelijk ontvangen. De bedrijfsleidster heeft me daarna nog gebeld, maar dat kwam meer over als routine, ze stond er niet voor open om mijn verhaal te horen. Belachelijk!

Communicatie naar klanten toe, de afhandeling van orders in het systeem, klantvriendelijkheid en de levering/levertijden van de bank. De service laat ook te wensen over, de afhandeling van de order... Communicatie naar klanten toe, de afhandeling van orders in het systeem, klantvriendelijkheid en de levering/levertijden van de bank. De service laat ook te wensen over, de afhandeling van de order kwam echt op me over als: 'Deze klant heeft al iets besteld, dus die klant is al binnen en hoe ze aan haar bank komt zal ons een zorg zijn.'

kok

Mooie winkel.met de huidige trend mee.

prijs

snellere levertijd

Jeroen lely

Een hoekbank en een kast

Kast direct mee genomen en de bank laten bezorgen

Goede prijs en service snelle levering. Handleiding voor de kast mag duidelijker

Als de kast scheef staat ligt dit aan de ondergrond :)

Houden zo eerlijk advies over garanties en aanvullende producten. Overtuigende ervaring met de producten

Goede ervaring en erg blij met product

Vriendelijk geholpen, er werd voldoende tijd genomen om opties door te nemen.

Levertijd was langer dan verwacht, zeker omdat het om een aanbieding ging.

Ik ben dit jaar en een paar jaar geleden, toen ik mijn eethoek kocht, heel erg leuk geholpen. kreeg allerlei advies en er werd met me meegedacht. fijne zaak!

KOOIMAN

Wij waren gebonden aan maten van ons oude bankstel en zijn bij uw filiaal deskundig op de hoogte gebracht om die maat te realiseren.

Lees beschrijving boven

Vooral zo doorgaan!

Goed advies en nette levering.

Goed advies en men neemt de tijd voor de klant.

nvt.

Ramona van Rooijen

Super goed. Onwijs goede service gehad

Hele fijne service gehad.