Vanaf het eerste moment in de winkel een zeer prettige ervaring. Eerst kregen we rustig de tijd zelf rond te kijken. Daarna goed to-the-point advies.

Zeer goed en passend advies bij de aankoop van een bankstel en dat zodanig dat je op elk moment de vrijheid houdt bepaalde keuzes te maken. Dus geen "pusherige" verkooppraatjes, maar advies wat... Zeer goed en passend advies bij de aankoop van een bankstel en dat zodanig dat je op elk moment de vrijheid houdt bepaalde keuzes te maken. Dus geen "pusherige" verkooppraatjes, maar advies wat paste bij onze situatie. Erg prettig!

Telefonisch contact met de winkel in de tijd tussen aankoop en levering opvallend prettig. Je wordt als klant herkend.

Bedrijf wat bankstel kwam leveren eveneens zeer prettige lui!

Kortom: we zijn zeer tevreden!!

Goede ervaring, ze laten je rustig kijken & zodra je advies nodig heb zijn ze der voor je!

Boeijen

Profijt meubel heeft ons goed geholpen bij de bestelling en de meubels zitten top!

H G M van den Brink

De afhandeling van de order in de winkel verliep goed echter bij aflevering bleek dat de verkeerde kleur was geleverd ( deel de juiste en deel de verkeerde kleur.
Om de spullen snel te hebben...
Om de spullen snel te hebben heb ik de levering zelf geruild bij het filiaal in Utrecht

Pro active houding van het winkel personeel

Betere controle van de artikelen in het distributie centrum

JD

Vriendelijk en snel geholpen

Wij zijn vriendelijk geholpen door de verkoper en de beste man dacht goed mee met de bezorg mogelijkheden

Rob

Goed geholpen , en niet duur!

E.Hobo

Zeer goed en vriendelijk

A.kunst

fijne winkel om aankopen te doen

goed advies bij aankoop gekregen

minder korte levertijd

Goede behandeling en hulp bij het uitzoeken

vriendelijkheid

De stoel die ik kocht was met skai bekleed en ik wilde hem met sof wat ook is gebeurd maar de stof zit niet strak om de armleggers