We zijn erg goed en vriendelijk geholpen bij de aankoop van n nieuwe bankstel. Echt top!

Verkoopster dacht goed met ons mee en was ook kundig in haar adviezen.

Goed. Uitstekende service

Jolien Wolberts

Erg behulpzaam personeel! Mooie winkel en assortiment.

Ik heb een bank gekocht bij jullie. Deze was in Veenendaal niet meer voorradig, maar wel in het magazijn in Tiel. Omdat ik deze binnen een erg korte termijn moest hebben, moest ik er zelf... Ik heb een bank gekocht bij jullie. Deze was in Veenendaal niet meer voorradig, maar wel in het magazijn in Tiel. Omdat ik deze binnen een erg korte termijn moest hebben, moest ik er zelf heenrijden, maar kon ik zonder extra kosten een kar huren om de bank op te halen. Top!

Frans Roelofs

Zeer netjes geholpen keurig zaak

Servicegericht, klantgericht, productkennis

klantvriendelijkheid, productkennis

Goed advies, behulpzaam en meedenken

Vriendelijke medewerkers

Gratis bezorgen instellen

Prima winkel fijn personeel,bezorging zeer correct vriendelijke bezorger.

Vriendelijk personeel die de tijd voor de klant nemen.
Niet opdringerig maar met de klant meedenken.

Geen vooral zo doorgaan.

Elsinga

Eerste contact was positief, erg behulpzame verkoopster. order telefonisch geplaatst en ik zou een paar dagen later horen of de bestelde stoelen in de winkel waren. hoorde niets zelf gebeld morgen... Eerste contact was positief, erg behulpzame verkoopster. order telefonisch geplaatst en ik zou een paar dagen later horen of de bestelde stoelen in de winkel waren. hoorde niets zelf gebeld morgen hoorde ik meer, niets. konden de stoelen niet vinden in het magazijn. enfin dit heeft zich een paar weken herhaalt met dagelijks contact. uiteindelijk stoelen waren binnen. volgende dag ophalen ,konden in de winkel geen gegevens vinden na een half uur wachten konden we de stoelen meenemen.normale aankoopbon niet gekregen. jammer was eerst positief nu niet meer. helaas

verkoopsters doen hun werk goed

logistiek een drama

Truus Seising

Fijn geholpen maar de bezorgkosten zijn veel te hoog. Dat vind ik geen service

nee

Ik vind de bezorgkosten absurt hoog . Dat vind ik geen service

Kroon

Vriendelijk ontvangen, Hulpvaardig, maar niet opdringerig. Goede adviezen waar je echt wat aan hebt.

De vriendelijke verkoopster!