In de winkel bij het uitzoeken netjes geholpen. Bij het maken van de order is er wat fout gegaan. Ik heb duidelijk doorgegeven dat ik in een flat woon op de 4de verdieping wel met lift, Maar dat de... In de winkel bij het uitzoeken netjes geholpen. Bij het maken van de order is er wat fout gegaan. Ik heb duidelijk doorgegeven dat ik in een flat woon op de 4de verdieping wel met lift, Maar dat de kans aanwezig zou zijn dat de bank niet zou passen. Ik betaal bezorgkosten om de bank te laten bezorgen zodat ik hem niet zelf hoef te halen. Op de dag van bezorging bleek de bank idd niet te passen. Probleem bank werd niet naar boven gebracht. Heel raar dat mij in de winkel niet vertelt is dat de bank niet naar boven gebracht wordt bij verdiepingen hoger dan 3. Had dit op zijn minst netjes vermeld bij de bestelling dan had ik niet met een probleem gestaan en dan had ik er waarschijnlijk voor gekozen de bank op te laten halen ipv te laten bezorgen. Na een telefoon gesprek met iemand uit de winkel zou ik de helft van de bezorgkosten terug krijgen. Na 2 weken was er nog niks gestord. Weer gebeld. Ik zou het binnen een week terug krijgen. Er is nu weer bijna 1.5 week voorbij en nog niks terug gehad. Vind dit echt geen manier van werken.

Zorg dat al het personeel goed op de hoogte is van alle bezorgregels dan voorkom je veel misverstanden
En als je iets beloofd aan klanten zorg dat je dat kan waarmaken en het ook doet. Erg jammer omdat we in eerste instantie netjes werden geholpen in de winkel zelf.

Goede prijs/kwaliteitverhouding. Correcte verkoopster. Veel mogelijk.

Goed geholpen en netjes thuis gebracht

Nee wij zijn daar nooit geweest

Prettig bedrijf.

Goed voorgelicht en een ruime keuze.

Ophalen van de producten zou het makkelijkste zijn op dezelfde locatie in plaats van in Tiel.

A peijer

Super fijn geholpen door Roel en hele fijne winkel

Top verkoper

Niet echt alleen jammer van lange levertijd en dat onze bestelling helaas niet helemaal compleet was

Peter

Goed bedrijf geholpen door Romy zeer aardige vrouw die je goed helpt zelf met de rol maat passen en meten echt super en ook leuke meubels natuurlijk

Goed geholpen door Romy

Bezorgkosten omlaag

Miste 2 blokjes ter ondersteuning, heb hier zelf wat voor gecreƫerd.

Op zich prima vriendelijk personeel, alleen als je met een probleem belt, willen ze het allemaal voor je oplossen, maar de oplossing liet in mijn geval lang op zich wachten

nee

helaas duurt het oplossen van een probleem langer dan gehoopt

N.v.t.

n.v.t.