Leuke winkel met goede eerlijke verkopers

Plezierig kunnen winkelen.

een mooie winkel waar het personeel niet zo op je nek zit te hijgen. duidelijk en eerlijk advies geven.

A.hendriks

Klant vriendelijk kan rustig rond kijken en ik heb er al verschillende meubels gekocht.

ik ben er leuk geholpen en het werd ook goed uitgelegd

nee gaat prima zo

Klant vriendelijk
behulpzaam
niet opdringerig

geef als lever datum wat ruimer

Goed parkeren.
Redelijk deskundig personeel

Er was ons niet verteld dat we de draai fauteuil in elkaar moesten zetten , zo ook de andere stoel. was veel werk. Als we dat hadden geweten hadden we deze meubels niet gekocht. Dus wij komen nooit... Er was ons niet verteld dat we de draai fauteuil in elkaar moesten zetten , zo ook de andere stoel. was veel werk. Als we dat hadden geweten hadden we deze meubels niet gekocht. Dus wij komen nooit meer bij Profijtmeubel.

Fam.H.v.d.Craats

Ben er voor de eerste keer geweest en heb ook gelijk aankopen gedaan. alleen maar lof. voor het bedrijf en het personeel.

Je mag vrij rondkijken zonder dat er een verkoper steeds komt vragen of je al iets hebt gevonden.Heb je wat te vragen staan ze meteen bij je om te van dienst te zijn. PS de bezorgers die bij ons... Je mag vrij rondkijken zonder dat er een verkoper steeds komt vragen of je al iets hebt gevonden.Heb je wat te vragen staan ze meteen bij je om te van dienst te zijn. PS de bezorgers die bij ons zijn geweest krijgen een dikke Tien.Be

Nee er is niets op aan te merken.

Geen opdringerige verkopers.
Eerst rustig alles kunnen bekijken en daarna uitstekend geholpen.
Netjes op tijd geleverd en de bezorging prima in orde.

Het is een net bedrijf met vriendelijk en behulpzaam personeel.

wlwien

Goet

niet inde val lokken zo als de keuken kampioen een prijs op gave vragen .dwingen een handtekening af. leest u thuis allesmaar rustig door.tussen deprijs op gave zaten de papieren van 30%betalen... niet inde val lokken zo als de keuken kampioen een prijs op gave vragen .dwingen een handtekening af. leest u thuis allesmaar rustig door.tussen deprijs op gave zaten de papieren van 30%betalen bij geen aan koop een raadsheer heeft een brief op gesteld dat ze binnen 14 dagen zauwden reageren 10 maanden later een brief of we maar even 3200 EURO wilden over maken.de advocaad was al in geschakald..hulp ge zocht je verliest.en gaat nog veel meer geld kosten met eenrecht zaak was hun antwoord.criminelen zijn het.ze hebben zelfs een juridiese afdeling met een kreng van een wijf groetjes wlwien

het wachten duurde lang voordat er een boven kwam ik ben naar beneden gegaan om hulp te zoeken.

Een uitstekende ervaring.