Heel goed
Reactie Profijt Meubel Wolvega:
Hallo meneer/ mevrouw Benthem,
Vriendelijk dank voor het invullen van de review. Fijn om te horen dat u een prettige ervaring had. Veel plezier met de nieuwe lampen.
Hallo meneer/ mevrouw Benthem,
Met vriendelijke...
Medewerkster luisterde goed naar onze wens en denkt mee. Resultaat geslaagde koop!!
Vond het prima
Hallo Siebrecht,
Hartelijk dankt voor het schrijven van de review. En fijn om te horen dat u een goede ervaring had. Veel plezier met de nieuwe meubelen!
Team...
Bekendheid.
Gewoon doorgaan
Hallo meneer/ mevrouw Hettinga,
Erg bedankt voor het invullen van de review. Het is fijn om te horen dat u een prettige ervaring heeft gehad. Kom gerust nog een keertje langs, Tot gauw....
Zou het niet weten.
Ik vond de extra kosten voor het brengen een beetje te duur.
Hallo Fokje,
Bedankt voor het achterlaten van de review. Fijn om te horen dat alles naar wens was. Veel plezier met de nieuwe meubelen.
Service optimaal
Nvt
Hallo meneer/ mevrouw Velstra,
Erg bedankt voor het achterlaten van de positieve feedback, dit is altijd fijn om te horen. Alvast veel plezier met de nieuwe eetkamertafel.
Hallo Rimkje,
Heel erg bedankt voor het achterlaten van een review. Fijn om te horen dat alles naar wens was. Ik wens u alvast veel plezier met de nieuwe bank.
Met vriendelijke groet,...
Hallo Aaltje,
Bedankt voor het achterlaten van de review, Alvast veel plezier met de nieuwe stoelen, Kom gerust nog een keertje langs.
Heb ik niet
Hallo Marie,
Bedankt voor de review. Fijn dat alles naar wens was. En veel plezier met uw nieuwe stoel, kom gerust nog een keertje langs.
Goede afhandeling
Zou het zo niet weten
Hoi Wijngaard,
Vriendelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat alles naar uw zin was. Alvast veel plezier met de nieuwe boekenkasten.
Hallo Gerard,
Erg bedankt voor het achterlaten van een leuke review. Ook is het fijn om te horen dat alles naar wens was. Kom gerust nog een keertje langs, en veel plezier met de nieuwe...