De meubels voor mijn eerste eigen woning hier mogen kopen

Over het algemeen vriendelijk en deskundige personeel.

De achterkant van de een kast was stuk, de levertijd was toen wederom 12 weken. Echter door goede communicatie en samenwerking heb ik het showroommodel met korting mogen ontvangen.

Leegsma, Dronten

Prettig en snel geholpen in de winkel. Bankstel werd sneller geleverd dan verwacht. Meubelen waren zeer goed verpakt en beschermd. Leveranciers / monteurs van vriendelijke mannen die snel en... Prettig en snel geholpen in de winkel. Bankstel werd sneller geleverd dan verwacht. Meubelen waren zeer goed verpakt en beschermd. Leveranciers / monteurs van vriendelijke mannen die snel en behulpzaam de boel in elkaar geschroefd en geplaats hebben. Het vele verpakkingsmateriaal werd allemaal netjes opgeruimd en meegenomen. Betaling ging vlot middels een mobiele pin.

Kundig personeel. Meubelen worden zeer goed verpakt verzonden en met dekens beschermd tegen beschadigingen. Nette prijzen.

Geen.

Willem

Goede keus

p van der wal

Je kunt rustig rondkijken en als je vragen hebt word je goed geholpen

je word goed geholpen en problemen worden snel op gelost

nee

Prima geholpen. Nette prijs. Hele lange levertijd

Uitstekende prijs kwaliteit verhouding

Levertijden

Trenthopper

Ik heb een lamp besteld. Hier heb ik niets meer op terug gehoord uiteindelijk. Gelukkig niet betaald.

Veel keuze

Kom je afspraken na

tina bosma

Heb al eerder van Profijt meubels gehad en vandaar uit heb ik een salon tafel gekocht en ben zeer tevreden met het helpen hiervan.

het helpen naar dat wat ik zocht

geen tip top in orde.

Netjes en met respect behandeld.

Klantvriendelijk.

Niet.