nee

Vriendelijk te woord gestaan en geholpen bij de aankoop. Ik vond alleen het prijskaartje op de bank misleidend. Daar leek de service voor de bescherming van de bank bank al in de prijs meegerekend... Vriendelijk te woord gestaan en geholpen bij de aankoop. Ik vond alleen het prijskaartje op de bank misleidend. Daar leek de service voor de bescherming van de bank bank al in de prijs meegerekend te zijn. Dit bleek later dus niet het geval, waardoor er nog 158 euro bij kwam. Daarom wel even een slik momentje bij de aankoop, dat was jammer.

Het ophalen ging erg gemakkelijk en werden goed geholpen bij het magazijn.

Zorg ervoor dat de klant echt snel ziet wat de prijs is van de bank en de bijkomende kosten. Niet te geheimzinnnig doen.

Robert Veenstra

Sinds kort woon ik op mezelf en heb ik veel aan moeten schaffen. Mijn ouders kende de winkel al en omdat profijt meubel de betaalbaardere meubels verkoopt heb ik hier veel gehaald.

Veel variatie in producten en stijlen.

Ik heb met 3 van de 7 producten problemen gehad. Bij de salontafel kon ik de poten niet bevestigen, omdat het hout van de tafel lichtelijk scheef wat gezaagd, waardoor de moer niet kon worden... Ik heb met 3 van de 7 producten problemen gehad. Bij de salontafel kon ik de poten niet bevestigen, omdat het hout van de tafel lichtelijk scheef wat gezaagd, waardoor de moer niet kon worden bevestigd aan de schroef. Ik had maar +/- 2 mm over voor de moer. De pit in de lamp die ik had gekocht zit er nog scheef in, plus het staaldraad voor de lamp is op een punt gebroken. En in 1 van mijn stoelen krijg ik een schroef niet verder doorgedraaid dan tot de helft.

De salontafel is omgeruild voor een showmodel. Ik heb nog geprobeerd om een nieuw model mee te krijgen, maar dit kon niet. Terwijl ik vind dat een zaak dat gewoon hoort te doen, en de klant hier niet van de dupe moet worden. In 1e instantie werd er vanuit jullie contact gezocht met de leverancier, waar ik op zou moeten wachten. Maar bij aankoop was er al een productiefout mee. Nu ben ik niet de moeilijkste dus heb ik het showmodel meegenomen, die er prima uit zag.

De andere 2 producten heb ik gelaten voor wat het was.

Ik ben er blij mee, en het stoort me niet heel erg. Dat er met 3 producten wat aan de hand is, is wel vervelend, maar klaar.

Ruime keuze, elke smaak is hier vertegenwoordigd.

All round, sfeer.

Voor de klant vooral zo doorgaan!

R van netten

Normale prijzen ,leuke meubels en goed geholpen!

advies en hulp bij keuze van de verkoopster.

Ga zo door.

Arend de Haan

Zeer vriendelijk geholpen door Claudia, prima service!!

Zeer klantvriendelijk.

vooral zo doorgaan

J van der Veen

Vriendelijk personeel en een overzichtelijk aanbod van meubels

Erwin

Een halve inboedel gekocht bij profijt meubels. Zeer tevreden over het aanbod. Iets besteld wat achteraf minder had kunnen kosten, is perfect opgelost door profijt.

Uiteenlopend assortiment. Behulpzame en vakkundige verkoopster

B Piest

Voor de eerste keer goed bevallen

Goed advies

nee