katja

Zeer klantvriendelijk personeel en goed geholpen en geadviseerd.

Goede afspraken inzake bezorgen, wordt ook op juiste tijd afgeleverd en vriendelijk personeel.

Het zou mooi zijn als het oude bankstel meegenomen kan worden bij de bezorging van de nieuwe.

Ruim aanbod, maar niet zo enorm dat je "erin verdrinkt". Vriendelijk personeel wat kennis van zaken heeft. Een goede prijs voor een goede kwaliteit bankstel wat helemaal naar wens is samengesteld.

Wij hebben bij Profijt een bank gekocht. Deze was als je kijkt naar de prijs van die bank en de mogelijkheden die er allemaal zijn is dit echt een super prijs. Bij een winkel als Ikea koop je voor... Wij hebben bij Profijt een bank gekocht. Deze was als je kijkt naar de prijs van die bank en de mogelijkheden die er allemaal zijn is dit echt een super prijs. Bij een winkel als Ikea koop je voor iets minder geld een bank die niet lang meegaat, doorzakt en, wat wij vooral lastig vonden, een hele lage rugleuning heeft. Bij Profijt kun je naar eigen wens een fijne bank samenstellen. Dit vonden wij erg prettig omdat je dan zeker weet dat je het gene koopt met eigenschappen waar jij baat bij hebt. Er worden zo geen dingen gemaakt waar niemand op zit te wachten en dat is dan weer een voordeel voor het milieu.

Wij vonden het enige nadeel dat we eigenlijk een hele dag thuis moesten zijn omdat de levertijd niet specifiek kon worden genoemd. Nu zijn wij vrij flexibel omdat we geen kinderen hebben en ik nog... Wij vonden het enige nadeel dat we eigenlijk een hele dag thuis moesten zijn omdat de levertijd niet specifiek kon worden genoemd. Nu zijn wij vrij flexibel omdat we geen kinderen hebben en ik nog studeer, maar heel praktisch is het niet. Het leifst hebben wij gewoon een tijdsbestek van 3 uren en dat het daarin geleverd wordt.

Post

Mooi winkel, mooie spullen en goede service

Goed en vriendelijk personeel

Mischien toch iets meer mogelijkheden in het aanbod

mw. M.K. Mantel

Ruim assortiment, personeel aanwezig, maar je krijgt ruim de tijd om zelf te snuffelen. Geen opdringerig gedoe. Als je met vragen zit, is er iemand voor je. Bestelling is op prettige wijze... Ruim assortiment, personeel aanwezig, maar je krijgt ruim de tijd om zelf te snuffelen. Geen opdringerig gedoe. Als je met vragen zit, is er iemand voor je. Bestelling is op prettige wijze verlopen. Zo ook de aflevering.

Zie boven.

Nee, alles is goed zo.

j.rijkeboer

Pretig en met goed advies geholpen

goede prijs kwaliteit verhouding

porza

Goed ervaring met aankoop bank en lamp

klant vriendelijkheid en de goed service

meer voorraad

Shazney zondervan

Er werd tijd voor ons genomen en goed geadviseerd. Ze nemen de tijd om alle wensen door te nemen en gaan dan met je rond om verschillende dingen te laten zien en wat de mogelijkheden zijn.

Frans

Mooie zaak
Vriendelijke medewerkers
Goede producten

Vriendelijk

Jonkers

Leuke winkel met veel keus in meubels en tegen een goede prijs

Nieuwe trends, goede kwaliteits/prijs verhouding

Doordat het bestellen best veel tijd kost, zou meer personeel in de winkel prettig zijn. We zijn wel eens weggelopen omdat we zolang moesten wachten. De winkel is erg populair!

Piet

Erg plezierig geholpen, waar voldoende tijd voor werd genomen