Goede service en meedenkend personeel toen wij meubels uitzichten voor ons huis.

Rustig meedenkend personeel. Personeel heeft aan een half woord genoeg om te begrijpen wat wij wilde.

Prima service snelle levering

Zijn zeer vriendelijk geholpen en een pluim voor de bezorgers.

vlotte levering

Goede voorlichting, alle tijd voor de klant , prima communicatie

Jh feijnenbuik

Wij zijn zeer tevreden we hebben onze eetkamer stoelen en voor de tweede keer een hoekbank bij jullie gekocht goede service gehad en jullie bedrijf aanbevolen

Over het algemeen een zeer goede ervaring. Zie verbeter punten voor de overige ervaring.

Erg klantvriendelijk met goed advies

Ik heb uiteindelijk zelf moeten mailen om te vragen of mijn bestelling klaar stond. Nu bleek dat deze allang klaar was. Er stond dat ik een mail had gelegen, echter heb ik nooit bericht gehad.... Ik heb uiteindelijk zelf moeten mailen om te vragen of mijn bestelling klaar stond. Nu bleek dat deze allang klaar was. Er stond dat ik een mail had gelegen, echter heb ik nooit bericht gehad. Misschien een idee om een herinneringsmail te sturen. Zo weet je zeker dat je klant weet dat de bestelling klaar staat.

Nic Quaedvlieg

Geen gedoe, attent personeel

prijs/kwaliteit

P. van Anersfoort

Levertijd was veel langer dan de afspraak

duidelijker zijn over de levertijd

Redelijk

Nee...

Meer voorraad....levertijd is wel erg lang

Moors

Goed advies, alles keurig afgehandeld en geleverd binnen de levertermijn waar wij heel blij mee waren

Advies, levering keurig op tijd

Zelf in elkaar zetten was voor mij geen probleem, maar kan mij voorstellen dat dit voor andere mensen niet zo handig is, dus dit als extra service aanbieden zou nog beter zijn