Wij hebben alleen telefonisch kontakt gehad met de vestiging in Wolvega. Wij zijn eerst in Barendrecht geweest maar daar hadden ze de salontafel niet in voorraad. Daar hebben ze in hun systeem... Wij hebben alleen telefonisch kontakt gehad met de vestiging in Wolvega. Wij zijn eerst in Barendrecht geweest maar daar hadden ze de salontafel niet in voorraad. Daar hebben ze in hun systeem gekeken waar deze tafel wel in voorraad was. Dit bleek in Wolvega. Daar hebben ze ons goed geholpen en hebben de salontafel met een transportbedrijf rechtstreeks naar ons toegezonden. Salontafel is prima afgeleverd.

Alles is prima geregeld door de vestiging in Wolvega. Ook het transport naar Barendrecht was prima geregeld

Janneke Woudstra

Prijs, kwaliteit heel goed. snelle levering !

Goed geholpen door de verkoopster

Fam. van Breugel

Goed advies, leuk geholpen en alles geleverd volgens afspraak.
Goede en snelle service.

Na aangegeven te hebben dat wij twijfelde over het geleverde wat betreft het zit comfort, is onze klacht direct doorgespeeld en is er binnen 10 dagen iemand langs gekomen om het te beoordelen, dit... Na aangegeven te hebben dat wij twijfelde over het geleverde wat betreft het zit comfort, is onze klacht direct doorgespeeld en is er binnen 10 dagen iemand langs gekomen om het te beoordelen, dit is allemaal netjes afgewerkt en we zijn gerustgesteld.
Super!

monique badoux

Wij hebben een hoekbank en een stoel gekocht. Levertijd was langer dan verwacht. Dat was een tegenvaller voor ons. Zodra de bank bij jullie binnen was is hij gelukkig wel direct geleverd. En hij... Wij hebben een hoekbank en een stoel gekocht. Levertijd was langer dan verwacht. Dat was een tegenvaller voor ons. Zodra de bank bij jullie binnen was is hij gelukkig wel direct geleverd. En hij bevalt erg goed?

Klantvriendelikheid

Duidelijker over levertijden zijn

b leeuwis

Vriendelijk personeel we zijn goed geholpen veel advies gekregen en ze nemen de tijd voor je

Ze lossen problemen erg goed op super

Niet mensen volgen om vervolgens na 1min te vragen of ze kunnen helpen

W. Oosterhof

Mijn ervaring met dit bedrijf is super

A.Thole

Prima, goed geholpen

Nvt

Nvt

Redelijke ervaring na een aantal fouten is het toch goed opgelost. Moest wel een aantal malen naar de zaak reizen. Zou met deze ervaring niet snel een ander aanraden iets te bestellen in Wolvega.

Prijs / kwaliteit verhouding

Heb slechte ervaring gehad met wat ik had besteld. Twee maal iets geleverd wat ik niet had besteld. Eenmaal was de levering niet compleet en was er een tafel vergeten mee te nemen.

Reactie Profijt Meubel Wolvega:

Geachte heer,
Bedankt voor uw review. Wij stellen dit zeer op prijs.
Geachte heer,
Bedankt voor uw review. Wij stellen dit zeer op prijs.
Wij hebben in de order nagekeken wat er fout is gegaan bij de levering en dit op de afdeling nogmaals besproken wat wij hier in de toekomst aan kunnen verbeteren.
Wij vinden het als winkel erg spijtig om te horen dat het allemaal zo gelopen is.
We hopen dat de oplossing die wij u geboden hebben naar tevredenheid is geleverd.
Met vriendelijke groeten,
Profijt Meubel Wolvega