Wij hadden 1,5 jaar terug eetkamerstoelen gekocht, maar die gingen helaas stuk.Maar hier werd absoluut niet moeilijk over gedaan.Dit vonden wij bijzonder omdat wij eerder stoelen hadden uit DE... Wij hadden 1,5 jaar terug eetkamerstoelen gekocht, maar die gingen helaas stuk.Maar hier werd absoluut niet moeilijk over gedaan.Dit vonden wij bijzonder omdat wij eerder stoelen hadden uit DE meubelzaak maar daar werden ze gemaakt.Dus wij vonden de service uitstekend geen geemmer of plakwerk.Gelijk nieuwe.

Zie hier boven

eigenlijk niet

Goed geholpen, veel keus, mooie producten

Goede hulp/service. De bank is precies wat we hadden gehoopt. De bank is top inelkaar gezet. De bank kwam eerder dan verwacht.

Ervaring haden we nog niet, maar wat niet is kan komen, de tijd zal het leren

U.J. Posthuma

Voor de eerste keer met Profijt Meubel in aanraking geweest. Kocht een salontafel met glazen boven plaat. Er zaten krassen op. Gebeld en het zou worden opgelost. Was prima in orde. De nieuwe... Voor de eerste keer met Profijt Meubel in aanraking geweest. Kocht een salontafel met glazen boven plaat. Er zaten krassen op. Gebeld en het zou worden opgelost. Was prima in orde. De nieuwe glasplaat kwam. Helaas zaten hier allerlei ongerechtigheden op. Alles geprobeerd ze weg te krijgen, lukte niet. Opnieuw gebeld en iemand kwam om dit te bekijken. Terecht, iedereen kan wel wat zeggen en dat voor de tweede keer. Ook de controleur was van mening dat dit niet kon. We wachten nu op een andere glasplaat en hopen dat dit dan ook de laatste keer is. We hebben alle vertrouwen in een goede afwikkeling. Werden steeds vriendelijk bejegend, dus het zal wel goed komen.

Groot assortiment. Prijs/kwaliteit prima. Vriendelijk personeel.

Bosma

Alles ging goed. Van aankoop tot het ophalen van de stoelen.

Veel keuze

KJ v/d Veen

Deskundig advies en vriendelijk personeel,hele goede ervaring en een super service.

Wij zijn echt SUPER behandeld.Mochten een nieuwe bank uitzoeken omdat de bank die we hadden besteld te hard zat naar onze mening.We zijn dus echt heel blij dat dit mogelijk was.

Geen.

Prima!!

(Bewerkt)

Positief, snelle en goede service

Keuze

Onlangs zowel een hoekbank, als een kast gekocht.

Prijs / kwaliteit

Kennis, klantvriendelijkheid