Uitstekend
Reactie Profijt Meubel Wolvega:
Hi Jan,
Dankjewel voor het invullen van de review. Fijn om te horen dat alles naar wens was. Alvast veel plezier met de nieuwe eethoekbank.
Hi Jan,
Team Profijt Meubel...
Klantvriendelijk en deskundig personeel en zij dacht met ons mee.
Nvt
Hoi Inge en Gert,
Bedankt voor het achterlaten van jullie leuke review. Fijn om te horen dat jullie een fijne ervaring hadden. Alvast veel plezier met de nieuwe meubelen.
Met vriendelijke...
Hoi Loes,
Hartelijk dank voor het sturen van een review. Goed om te horen dat alles naar wens was. Alvast veel plezier met de nieuwe meubelen.
Team Profijt...
Mooi opgesteld, ruime keus.
Ga zo door ๐
Hallo Fred,
Erg bedankt voor het leuke berichtje, Ik zal het hem doorgeven. Fijn dat alles naar wens was. En veel plezier met de nieuwe bank.
Team Profijt...
Vriendelijk en behulpzaam personeel.
Hoi Geert,
Bedank voor het achterlaten van een review. Fijn dat alles verder naar wens was. Ik wens u alvast veel plezier met de nieuwe fauteuil.
Hallo Vd Leest,
Dankjewel voor de review. Erg goed om te horen dat u een fijne ervaring had. En alvast veel plezier met de nieuwe tafel.
Uitgebreid assortiment
Hoi Holkema,
Bedankt voor het achterlaten van deze review. Fijn dat alles naar wens was. En alvast veel plezier met de nieuwe stoelen.
Team Profijt Meubel...
De mensen, voor Myrthe Durkstra. Goed advies, fijn meegedacht en zelfs speciaal contact gezocht om te melden dat de meubellijn waarvan we nog een uitbreiding wilden uit het assortiment zou gaan....
De winkel oogt hier en daar wat rommelig, maar dat is waarschijnlijk ook inherent aan de 'open formule' van het complex.
Hallo Dieta.
Bedankt voor het leuke bericht. Fijn dat alles naar wens was. ik wens u alvast veel plezier met de nieuwe meubelen.
Team Profijt Meubel Wolvega!
Hoi Douwe.
Dankjewel voor het schrijven van een review. Erg goed om te horen dat u een fijne ervaring had. Alvast veel plezier met de nieuwe tafel.
Team...
zeer vriendelijk en kundig personeel.
mogelijk iets meer voorraad. mijn electrische stoel kreeg ik gelijk mee terwijl de mechanische van mijn vrouw nog gemaakt moet worden en dus 12 to 14 weken levertijd. best wel jammer.
Hi Johan,
Dankuwel voor het achterlaten van deze review. Fijn om te horen dat alles naar wens was. Ik wens u alvast veel plezier met uw nieuwe meubelen.
Team...