Bestelling liep niet lekker. En de stoelpoten lopen schuin af !? Ontwerpfoutje.... want nu snijd de schuine kant van de poten in mijn houten vloer. Ik had graag meteen advies gekregen om flexibele... Bestelling liep niet lekker. En de stoelpoten lopen schuin af !? Ontwerpfoutje.... want nu snijd de schuine kant van de poten in mijn houten vloer. Ik had graag meteen advies gekregen om flexibele vloerschuivers erbij aan te schaffen. Ook nog eens 2 euro per stuk en niet op voorraad.

Groot assortiment, klantvriendelijkheid

jacqueline oosthoek

Vriendelijk personeel en goed geholpen

heel vriendelijk geholpen.vindt ik veel waard

zo door gaan

J koek

Voor ons de eerste keer geweest !
vanaf onze bestelling bij u tot de levering alles prima geregeld !

Prima geholpen in winkel en magazijn

Fijne overzichtelijke winkel. Betaalbaar. Vriendelijk personeel

Het ophaalproces verliep laatste keer heel slecht. Erg lang moeten wachten terwijl dat niet had gehoeven.

We hebben een driezitsbank en twee losse stoelen gekocht in de stoelen bleken valse plooien te zitten en waren erg slecht gestoffeerd de klacht is supper behandeld zijn twee nieuwen stoelen besteld... We hebben een driezitsbank en twee losse stoelen gekocht in de stoelen bleken valse plooien te zitten en waren erg slecht gestoffeerd de klacht is supper behandeld zijn twee nieuwen stoelen besteld en keurig omgeruild

Jan

Zeer goede ervaring. Prettig geholpen en deskundig personeel.
Meubels keurig conform afsprak geleverd.

Zeer prettig geholpen kundig en klantvriendelijk

Top. alles naar grote tevredenheid

Vriendelijke en deskundige verkoopster.
Duidelijke uitleg en advies. En duidelijke afspraken. Top

Iets minder papierwerk, Want zelfs bij het afhalen kreeg ik de nogmaals het hele papierwerk.

Goed geholpen

goede uitleg