N.v.t.

Het afhalen was meer dan 5 sterren waard!! Fijn geholpen!

N.v.t.

Cheuk Hin Leung

Opzich prima geholpen en vriendelijk personeel. Echter vanwege voorraadverschil ben ik voor drie stoelen naar Zoeterwoude gereden. Aangezien ik woonachtig ben in Diemen hebben ze vierde stoel, die... Opzich prima geholpen en vriendelijk personeel. Echter vanwege voorraadverschil ben ik voor drie stoelen naar Zoeterwoude gereden. Aangezien ik woonachtig ben in Diemen hebben ze vierde stoel, die niet op voorraad was, naar Amsterdam laten bezorgen. Echter dekt dit mijn parkeergeld/benzine niet en betekent dit dat ik nogmaals tijd vrij moet maken om de stoel te halen. Op dit punt had ik enigszins compensatie verwacht aangezien ik opnieuw tijd/geld erin moet steken om de stoelen thuis te krijgen.

Betere afhandeling bij voorraadverschil. Ik moet nu aanvullende kosten maken om de stoel bij mij thuis te krijgen.

Judith Verhaar

Goed geholpen in de winkel. Was op zoek naar stoelen die direct geleverd konden worden (binnen paar dagen). Was volgens de winkel mogelijk echter had de bezorgservice het erg druk en is het... Goed geholpen in de winkel. Was op zoek naar stoelen die direct geleverd konden worden (binnen paar dagen). Was volgens de winkel mogelijk echter had de bezorgservice het erg druk en is het uiteindelijk week later geworden. Stoelen staan inmiddels en zien er goed uit. We zijn er blij mee.

Recent drie barstoelen gekocht.

Prijs-kwaliteit verhouding is goed.

Het zelf afhalen in het magazijn is best onhandig. Afhalen in de winkel zelf is gemakkelijker, eventueel na afspraak.

Heel positief.en vriendelijke mensen

Geen mening

Bierens

Goed netjes geholpen eerdere levering was eerst januari .

Maarten Hoek

Heel goed, vriendelijk en er wordt de tijd genomen

We hebben een bank gekocht en het was zeer fijn dat de opties in de prijs zaten, daar waar we bij andere bedrijven vaak honderden euro's duurder uitkwamen

Wij hebben ervaren dat je op je gemak alles kunt bekijken.

Neen

Neen

Fijne bank besteld, zelf opgehaald met de gratis aanhangwagen. Prima service! Fijn personeel.

Ik vond het sterkste punt de afhaalservice. De dames en heren hebben uitstekende service verleend bij het uitlenen van de aanhangwagen, het laden van de goederen en het weer in ontvangst nemen van... Ik vond het sterkste punt de afhaalservice. De dames en heren hebben uitstekende service verleend bij het uitlenen van de aanhangwagen, het laden van de goederen en het weer in ontvangst nemen van de aanhangwagen bij terugkomst. Complimenten voor de klantvriendelijkheid van het personeel daar.

nee