Bianca

Super goede service!! Zeer tevreden over de geleverde meubels. Kortom TOP.

Ga vooral zo door!!

Rustige, niet opdringerige verkoopster, goede adviezen. behulpzaam, heeft de tijd

niet bij de aanschaf maar wel bij de levering! een zeer beleefde/vriendelijke Surinaamse meneer die zijn collega rustig coacht, op de eigen veiligheid let en die van zijn collega maar ook zeer snel,... niet bij de aanschaf maar wel bij de levering! een zeer beleefde/vriendelijke Surinaamse meneer die zijn collega rustig coacht, op de eigen veiligheid let en die van zijn collega maar ook zeer snel, zonder schade aan deurposten enz. de bankdelen neerzet

nee complimenten aan de mensen die ons geholpen hebben met de keuze in zoeterwoude maar vooral aan de bezorgers!

Prima. Netjes, vriendelijk

Goede uitleg en vriendelijke mensen

Nee. Prima service

Fetty Brouwer

Heb al verschillende keren wat gekocht en altijd goed. Ook niet onbelangrijk, personeel zeer klantvriendelijk en klantgericht! Complimenten. Gr Fetty

Personeel heeft ons heel vriendelijk te woord gestaan en bij vragen werden wij heel goed geholpen ook telefoonisch
Houden zo?

Goeie service

Niks

?

?

Mariska

Stoel gekocht die al 2x stuk gegaan is. Krijg mn geld niet terug maar mag iets anders uitzoeken. Heb ik een paar maanden geleden gedaan (400 euro duurder omdat ze geen soortgelijke stoel hadden in... Stoel gekocht die al 2x stuk gegaan is. Krijg mn geld niet terug maar mag iets anders uitzoeken. Heb ik een paar maanden geleden gedaan (400 euro duurder omdat ze geen soortgelijke stoel hadden in die prijsklasse).
Geen idee of het besteld is. Ik heb al 3x gevraagd of ze me de order willen sturen maar ik krijg gewoon geen antwoord via mail of telefoon. Ook heb een vraag gesteld per mail maar ik wordt gewoon genegeerd...
Slechte service!

Gewoon je afspraken nakomen. Klanten terugbellen en mailen lijkt me niet zo moeilijk.

Stephanie. Conradi

In de winkel vriendelijk. Duidelijke uitleg gekregen. Bezorging en bezorgers liet de wensen over.

Goede uitleg.
Vriendelijk personeel zowel in de winkel als aan de telefoon.

Helaas uitstel kwa levertijd....
Bezorging was vreselijk!
Helaas uitstel kwa levertijd....
Bezorging was vreselijk!
Ze kwamen al te vroeg.. er was nog niemand. Logisch, want als er bezorgt wordt tussen 12 en 2 dan hoef je er niet eerder te zijn. Ik ben 9x!!! Gebeld. Ik was aan het werk dus kan niet opnemen. En waarvoor heb je anders die tijden dat je aanwezig moet zijn.
Waarnemend persoon kwam om half 12 aan. Hij/zij werd niet vriendelijk aangesproken en met de meubels naar boven tillen was het allemaal moeizaam. Daarnaast hebben ze ook nog een ruitje uit de tussendeur gesloopt, waardoor ik er nu veel werk aan heb.
Helaas was dit heel naar..

Klantvriendelijkheid en deskundig advies

nee