Prima.....van begin tot eind

de Jong

Het is ons prima bevallen, Kim die ons geholpen heeft, zo vriendelijk en geduldig, echt super.

Vriendelijkheid en spontaniteit van Kim

Nee eigenlijk niet, voor ons was het meer dan voldoende.

Bouwmeester

Heel prettig....2jr geleden ook onze bank gekocht...dus nu voor eetkamerstoelen was de keus makkelijk

Heel fijn dat je dichtbij in staat bent de spullen zelf op te halen

Heel vriendelijk en kundig geholpen door mevrouw Bontje.
Levering van bank was eerder dan gedacht (15-08-2017).

Echter...bij het naar binnen tillen van de bank is de net geverfde...
Heel vriendelijk en kundig geholpen door mevrouw Bontje.
Levering van bank was eerder dan gedacht (15-08-2017).

Echter...bij het naar binnen tillen van de bank is de net geverfde voordeur beschadigd.
De medewerker heeft hiervoor een formulier ingevuld, waarna wij door u benaderd zouden worden.
Dit is tot op heden NIET gebeurd. Graag hebben wij contact voor het afwikkelen van deze schade.

Zie bovengenoemde opmerkingen.

Snelle afwikkeling van toegebrachte schade aan voordeur, bij het naar binnen tillen van de bank.

Goed assortiment, redelijke prijzen

Afhalen bestelling zeer goed geregeld

Geweldige service. Uitstekende voorlichting en bediening. Prima bezorging.
Alles naar wens.

Vriendelijk en deskundig.

Jammer dat het impregneren van het bankstel niet meer door Profijtmeubel zelf wordt gedaan, maar dat wij het zelf moesten doen. Dit is toch een heel gedoe en je zit toch ook met de lucht in huis.

Erg goed.

Orderopvolging was uitstekend.

Misschien kunnen jullie investeren in een iPad-achtige POS zodat de dame, met wie we een heel prettige ervaring hadden, efficiënter kan werken. Dit niettegenstaande het feit dat het aan tafel zitten... Misschien kunnen jullie investeren in een iPad-achtige POS zodat de dame, met wie we een heel prettige ervaring hadden, efficiënter kan werken. Dit niettegenstaande het feit dat het aan tafel zitten met een klant altijd goed werkt. Het hebben van accurate stock/salesinformatie is ook voor de medewerker veel prettiger. Geen klacht, alleen een verbeterpunt.

Marije

Leuke gastvrouw in de winkel. Goede hulp en uitleg

Geduldige verkoopster, goed advies. Super snelle levering!

Mij niet meer zo laten schrikken.... bank was er binnen 4 weken! Met 6 weken laten leveren, ipv de aangegeven 10 tot 12 weken. Ik kan dus zeggen top service en super levering!

Nvt

Telefonisch besteld, was geen probleem

Tafel was niet gecontroleerd. Alle schroeven (plus minus 50/60) moesten worden aangedraaid. 1 van de twee dwarsbalken onder de tafel lag los afgebroken in de doos. 1 van de 4 grote schroeven daarvan... Tafel was niet gecontroleerd. Alle schroeven (plus minus 50/60) moesten worden aangedraaid. 1 van de twee dwarsbalken onder de tafel lag los afgebroken in de doos. 1 van de 4 grote schroeven daarvan ontbrak. Zelf met houtlijm dwarsbalk bevestigd en schroeven erin gezet. Deze 4 schroeven kunnen niet worden aangedraaid omdat ze doordraaien. Hebben vermoeden dat dit een retourtafel is. Niet geklaagd ivm aanbieding.