Jeffrey mulder

Leuk assortiment

Amsterdam verschrikkelijke vestiging met onvriendelijk personeel

M. turk

In de winkel zijn wij goed en vakkundig geholpen. Er werd echt even de tijd voor ons genomen.

Een gezellige en toegankelijke winkel.

Jammer dat de bank zo thuis werd gedropt. Het zou toch fijn zijn als zij het meubel zouden plaatsen en alle verpakkingsmaterialen mee zouden nemen. De levering was verder wel in orde.

Alles perfect geregeld.

Erg meedenkend.

Niets

Toos

Goede ervaring en de rust die de medewerker uitstraalde.

Rust.

Meerdere hoge banken. En het advies bij een hoge bank om het ook zonder schoenen te kijken. Hij kan dan NL iets aan de hoge kant zijn.

Goede verkoopmedewerker en de levering was zonder problemen

van der Voort

Prima ervaring

Op je gemak alles kunnen bekijken en uitstend advies

Nee , alles was naar volle tevredenheid

Ik werd vriendelijk en met kennis over het product geholpen

Uitstekend !

Gastvrij, denkt mee met de klant, pro-actief.

1. Ik heb de meubels zelf vervoerd, met behulp van een busje ( Alphen a/d Rijn ). De borg ( € 150,- ) had ik niet contant beschikbaar. Op voorstel van één van de magazijnmedewerkers heb ik toen mijn... 1. Ik heb de meubels zelf vervoerd, met behulp van een busje ( Alphen a/d Rijn ). De borg ( € 150,- ) had ik niet contant beschikbaar. Op voorstel van één van de magazijnmedewerkers heb ik toen mijn kentekenbewijs achtergelaten.
Ik denk dat het verstandig is om in de afhaalvoorwaarden de klant er op te wijzen dat niet alle geldtransacties gepind kunnen worden, maar dat er rekening mee moet worden gehouden dat de borg contant wordt afgedragen.
2. In deze enquete wordt feitelijk twee keer gevraagd naar de ervaringen met uw bedrijf. Eén keer als een 'algemene' vraag, en vervolgens in meer specifieke vragen. De scores die in deze specifieke vragen kunnen worden gegeven zouden voor u al voldoende informatie moeten opleveren over de ervaringen van uw klanten.