zoet

Zeer pretige

winkel heef een fijne uitstraling

Wim

Behulpzaam en vriendelijk.

Personeel.

Geen.

L. de Vries

Verkoopsters zijn erg vriendelijk en weten veel. Minpunt vind ik dat je de bankstellen zelf moet inspuiten met beschermingsspray en dat het monteren voor jezelf is.

De bezorger die mijn bank kwam afleveren was een grote klaag muur. Ik kon er namelijk niks aan doen dat het warm was, en dat de bank ook nog is niet door de trapgat kon. Erg behulpzaam was ie ook niet

F.van der Weijden

Wij werden netjes geholpen, ook toen we later de aankoop toch weer wilden wijzigen. Alleen jammer dat de wachttijd op ons bankstel zol lang was. Het bankstel werd niet uitgepakt bij bezorgen, dit... Wij werden netjes geholpen, ook toen we later de aankoop toch weer wilden wijzigen. Alleen jammer dat de wachttijd op ons bankstel zol lang was. Het bankstel werd niet uitgepakt bij bezorgen, dit doen andere bedrijven wel. Ook moesten we de poten er zelf onder zetten. Er zaten geen voorgeboorde gaten in, dat moesten we zelf doen. Maar we zijn zeer tevreden met de aankoop van ons bankstel. Over de wielen onder onze eetkamerstoelen zijn we nog sceptisch, ik vraag me af hoelang deze soepel blijven lopen, want ze beginnen nu na 2 weken al wat stroever te lopen.

Zeer klantvriendelijk.

Prima, goed geholpen

nvt

nvt

Prettig personeel. Goed advies

Goed advies. Prijsvriendelijk.

Groteren stukjes stof om mee te nemen i.v.m. Kleurbepaling.

S.M. Nauta

Het is een prettig bedrijf met betaalbare meubelen. Ik ben goed geholpen en ook deskundig en klantvriendelijk. Wat me tegenviel was, dat allereerst de levering (bij meerdere meubelen) een... Het is een prettig bedrijf met betaalbare meubelen. Ik ben goed geholpen en ook deskundig en klantvriendelijk. Wat me tegenviel was, dat allereerst de levering (bij meerdere meubelen) een "allegaartje" is, waar weinig structuur op de buitenkant van de dozen lijkt te staan. Ten tweede was het monteren van de meubels niet zo gemakkelijk, als van te voren gezegd was. Er waren gaten niet voorgeboord, die zelfs met meten en rekenen op de juiste plek gemaakt moesten worden.

Het is niet te duur, terwijl er wel duidelijke lijnen van meubels zijn, waaruit je kan kiezen.

Zorg, bij grotere bestellingen, dat de dozen die bij elkaar horen, goed herkenbaar zijn.
Kijk of de meubels (in dit geval Jumali) een goede beschrijving hebben, waarbij op de juiste plekken gaten voorgeboord zijn en waar ook geen fouten in de handleiding zitten!!

Goeie info maar bleek bij levering toch verkeerde poten onder stoelen.En in erste instantie werd de verkeerde bank geleverd

nee

betere communicatie

F. de Groot

Goede spullen, duurde alleen veel te lang. en slechte communicatie

Kwaliteit goed

Klant op de hoogte houden van levertijd

L. v.d. Hoorn

Slechte klant service, moesten zelf bellen.

Mooie ruime winkel

Beter contact met de klant als de meubelen binnen zijn.
Beter contact met de klant als de meubelen binnen zijn.
Heb nu zelf maar gebeld waar de meubels bleven, blijkt er al wat binnen te zijn, en na mijn telefoontje ging de verkoopster pas bellen waar het bleef, het had nl. ook allang binnen moeten zijn.