Prima ervaring, ik ben goed geholpen en zeer tevreden over het aangeschafte product.

Super snel geleverd en zeer klantvriendelijk geholpen!

Wanneer je evt de aanhanger van Profijt wil reserveren moet je dat op de website opzoeken, heb er een kwartier voor nodig gehad om het te kunnen vinden, was niet heel makkelijk. Ook het kader waar... Wanneer je evt de aanhanger van Profijt wil reserveren moet je dat op de website opzoeken, heb er een kwartier voor nodig gehad om het te kunnen vinden, was niet heel makkelijk. Ook het kader waar het in staat is onhandig, hij geeft niet alles weer, je mist zeg maar een stukje ruimte zodat alles kan worden weergeven.

Prima dienstverlening bij de aankoop van onze banken en stoelen. Vriendelijk en behulpzaam in de showroom, maar niet opdringerig. Lieten ons rustig kijken en kwamen na een tijdje informeren of we... Prima dienstverlening bij de aankoop van onze banken en stoelen. Vriendelijk en behulpzaam in de showroom, maar niet opdringerig. Lieten ons rustig kijken en kwamen na een tijdje informeren of we vragen hadden. We deden een bestelling in de winkel, maar bij nameten bleken de stoelen niet onder onze eettafel te passen. Snelle communicatie hierover via de e-mail. Helaas waren de wieltjes, die we onder de eerst bestelde stoelen wilden, op de bon blijven staan. En de nieuwe stoelen hadden gewone houten poten. Gelukkig kwamen we daar achter bij het ophalen van de spullen en werd de prijs alsnog correct berekend. Kan gebeuren, denk ik zo...

Vriendelijke en niet opdringerige benadering tijdens de keuze voor de aankoop in de showroom. Snelle e-mailwisseling over de veranderde bestelling. Mogelijkheid verschillende meubels met dezelfde... Vriendelijke en niet opdringerige benadering tijdens de keuze voor de aankoop in de showroom. Snelle e-mailwisseling over de veranderde bestelling. Mogelijkheid verschillende meubels met dezelfde stof te bekleden.

nee, prima zo.

Prima hoor! We zijn keurig behandeld ondanks dat het al 9 uur in de avond was en ze eigenlijk moesten sluiten.

Klantvriendelijkheid, vrolijk personeel, bij vragen over ons ordernr netjes te woord gestaan

Misschien iets duidelijker aangeven hoe we de website kunnen bezoeken over de staat van levering

Eijs

Niet goed

nee

nee

Reactie Profijt Meubel Zoeterwoude:

Geachte heer,
Hartelijk dank voor uw reactie.
Wij zullen de door u aangedragen verbeterpunten intern bespreken en onze procedures indien nodig aanpassen.
Wij wensen u veel plezier met uw...
Geachte heer,
Hartelijk dank voor uw reactie.
Wij wensen u veel plezier met uw fauteuil.
Profijt Meubel Zoeterwoude