Erik Verkaik

Je wordt hier netjes geholpen.

Niet opdringerig

Juiste informatie verstrekken omtrent meubels ophalen met gebruik busje van Profijt. Dit is nl niet gratis en er is een lange reserveringstijd voordat de bus beschikbaar is.

Reactie Profijt Meubel Zutphen:

Bedankt voor het schrijven van uw review.
Fijn om te lezen dat u goed advies heeft ontvangen en de tijd voor u is genomen.
Wij streven ernaar om onze klanten goed en zorgvuldig voort te...
Bedankt voor het schrijven van uw review.
Wij streven ernaar om onze klanten goed en zorgvuldig voort te helpen, fijn dat u dit ervaren heeft!
Voor het vervoeren stellen wij onze aanhangwagens kosteloos ter beschikking en tegen een kleine vergoeding onze bus. Er wordt veel gebruik van gemaakt, het is altijd verstandig om ruim vooraf te reserveren.
Wij wensen u veel plezier van uw nieuwe eetkamerstoelen!
Team Profijt meubel Zutphen

prive

Mooie winkel

duidelijkheid

nvt

Van weeghel

Fijn contact netjes ontvangen.

Goede prijs, goed contact.

.*raar om je eigen bank te kort insprayen. *bezorgen ging niet prettig.

J van der Meer

Chris

Goede en nette afhandeling

Advies

Bep Essenstam

Keurig geholpen en prima service omtrent levering etc.

Prima service

Nvt

D. Fijn

Ze zijn vriendelijk, behulpzaam en hebben een grote keuze

Vriendelijk en behulpzaam

Geen verbeterpunten

Sam

Niet heel goed. Lange levertijden. Uiteindelijk 1 stoel , 2 besteld. Geen excuses

Uitstraling

Niet zeggen dat met 2 weken er is en uiteindelijk 6 weken

Reactie Profijt Meubel Zutphen:

Bedankt voor het schrijven van uw review. Hierdoor kunnen wij ons blijven verbeteren.
Bestellen van artikelen die bij ons helaas niet op voorraad zijn, kan in sommige gevallen wat extra tijd in beslag nemen.
Wij proberen in de huidige situatie (coronacrisis) onze levertijden en voorraden zorgvuldig in orde te houden. Toch kan het zijn dat de dagelijks veranderende (onvoorziene) omstandigheden in de wereld, langere levertijden tot gevolg hebben dan u van ons gewend bent.
Dit is voor ons een overmachtsituatie. Uiteraard proberen wij u zo goed als mogelijk hierover te informeren. Wij vinden het erg vervelend dat dit niet op een juiste manier bij u gebeurd is en gaan dit intern bespreken.
Team Profijt meubel Zutphen

V seventer