Mariël

Goede ervaring. Duidelijk antwoord op vragen en komt afspraken ba

Vriendelijk, behulpzaam, afspraken nakomen

Zeer goed vooral omdat wij goed telefonische te woord werden gestaan nadat onze meubels later binnen waren dan geplant en werd er alles aangedaan om het goed toemakend echt top want toen het... Zeer goed vooral omdat wij goed telefonische te woord werden gestaan nadat onze meubels later binnen waren dan geplant en werd er alles aangedaan om het goed toemakend echt top want toen het binnen kwam en er een stoel miste werd er weer een goede oplossing gezocht

Harry

Prima geholpen,klantvriendelijkheid

Behulpzaam
Vriendelijk
Snel geholpen

Dat je een busje kan huren voor een schappelijke prijs.

Er staat in het huurovereenkomst voor het busje dat als er schade is voor eigen risico is. Maar van te voren werd er niet omheen gelopen hoe de staat van de weg en was. Daar moeten jullie wel in... Er staat in het huurovereenkomst voor het busje dat als er schade is voor eigen risico is. Maar van te voren werd er niet omheen gelopen hoe de staat van de weg en was. Daar moeten jullie wel in verbeteren.

Nieuwe collega was erg vriendelijk en was behulpzaak ondanks dat ze nog veel moest leren. De andere persoon die in de winkel was, was minder vriendelijke en kwam zenuwachtig/gestressed over.

Reactie Profijt Meubel Zutphen:

Bedankt voor het schrijven van uw review.
Goed om te horen dat u fijn geholpen bent door onze nieuwe collega.
Wij nemen uw tips ter harte, op deze manier kunnen wij ons telkens...
Bedankt voor het schrijven van uw review.
Goed om te horen dat u fijn geholpen bent door onze nieuwe collega.
Wij nemen uw tips ter harte, op deze manier kunnen wij ons telkens verbeteren.
Heel veel plezier met de nieuwe eetkamerstoelen!
Team Profijt Zutphen

Snelle, duidelijke service en klantvriendelijk

Denken goed mee, veel op voorraad

De Haas

Zie sterke- en verbeterpunten

Twee leren fauteuils gekocht in Zutphen. Kleur geel. Twijfelde aan de kleur (niet aan de stoel). Daarom de order even laten blokkeren. In Hoogeveen werd ik geholpen door een betrokken en rustige... Twee leren fauteuils gekocht in Zutphen. Kleur geel. Twijfelde aan de kleur (niet aan de stoel). Daarom de order even laten blokkeren. In Hoogeveen werd ik geholpen door een betrokken en rustige dame, die mij liet zien, hoe de kleur geel, met assessoires, in mijn woonkamer gecombineerd kon worden. Daarna de order definitief doorgegeven. De stoelen staan super mooi. Ben super blij.

In Zutphen werd ik geholpen door een jongedame. Zij adviseerde inzake "leer", maar viel al snel door de mand omdat zij er niets van afwist. Blijkt: zij was nieuw en onervaren.
Tip: vertel...
Tip: vertel direct dat je nieuw bent en je uiterste best wil doen. Laat de klant de keuze door wie hij/zij geholpen wil worden: door de onervaren verkoopster of door een collega.

Reactie Profijt Meubel Zutphen:

Bedankt voor het schrijven voor uw review!
Goed om te horen dat u ondanks de twijfel 2 mooie fauteuils heeft gevonden.
Wij nemen uw tip mee betreft het kenbaar maken van nieuwe...
Bedankt voor het schrijven voor uw review!
Goed om te horen dat u ondanks de twijfel 2 mooie fauteuils heeft gevonden.
Wij nemen uw tip mee betreft het kenbaar maken van nieuwe collega’s.
Heel veel plezier van uw nieuwe stoelen!
Team Profijt meubel Zutphen

Hofenk

Mijn ervaring met Profijt Meubel te Zutphen was erg prettig. Allereerst de hulp met het uitzoeken omtrent de stoffen was perfect. Daarna het bestellen en het communiceren omtrent de aflevering was... Mijn ervaring met Profijt Meubel te Zutphen was erg prettig. Allereerst de hulp met het uitzoeken omtrent de stoffen was perfect. Daarna het bestellen en het communiceren omtrent de aflevering was duidelijk. de meubels zelf opgehaald met het vrachtwagentje van Profijt. Dank!

winkeluitstraling is erg goed en de deskundigheid en betrokkenheid.

C been

Reactie Profijt Meubel Zutphen:

Bedankt voor het schrijven van uw review!
Prettig dat u een goede ervaring in onze winkel heeft gehad en vriendelijk bent voortgeholpen.
Wij hebben bewust gekozen voor het meeneemprincipe,...
Bedankt voor het schrijven van uw review!
Wij hebben bewust gekozen voor het meeneemprincipe, onze bezoekers kunnen dan zelf bepalen of ze de artikelen zelf willen ophalen of dit willen uitbesteden. Zodra wij het vervoeren bij onze prijzen in verwerken, zou dat betekenen dat wij onze scherpe prijzen niet meer kunnen hanteren. Voor het vervoeren stellen wij onze aanhangwagens kosteloos ter beschikking en tegen een kleine vergoeding onze bus. Bezorgen brengt te allen tijde extra tijd en kosten met zich mee die wij u willen besparen. Uiteraard bent u vrij in deze keuze en denken wij graag met u mee.
Wij wensen u veel plezier van uw aanschaf en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.
Vriendelijke groet,
Het team van Profijt Zutphen

Tel bestelling gedaan is goed verlopen 👍