Mooie winkel met fijn personeel en prima service.

Klantvriendelijk personeel en hele mooie winkel. Erg goed advies!

Goede ervaring mee.

Redelijk positief

Gemoedelijke sfeer

Begeleiding bij afhalen. Of liever bezorgmogelijkheden uitbreiden

Reactie Profijt Meubel Zutphen:

Bedankt voor het schrijven van uw review en aanbeveling!
Bedankt voor het schrijven van uw review en aanbeveling!
Bezorgen is een optie, dit besteden wij uit. Bezorgen neemt altijd extra kosten met zich mee, die wij u willen besparen. Het voordeel van zelf ophalen is dat u zelf het tijdstip kan bepalen en u het artikel sneller in huis kunt hebben. Bij het ophalen helpen wij u met alle plezier om de artikelen goed te kunnen vervoeren.
Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen in onze winkel.
Vriendelijke groet,
Het team van Profijt Zutphen

Personeel is niet opdringerig maar als je vragen hebt kan je vragen en word je vriendelijk en deskundig geholpen

Prijs kwaliteit verhouding

Koendersr

We hebben een bank gekocht

Ze denken goed mee zowel de aanschaf als het vervoer waar wij een fout in hadden gemaakt. Top

Laat de klanten ff zelf rond kijken

PrD

Goed bedrijf, goed geholpen. Tevreden!

Met name de service van het lenen van een aanhanger of bus is een echte pré. Daarnaast goede service gekregen.

Ze waren het impregneermiddel vergeten mee te geven en op de bon te zetten. Dit komt nog extra en moet ik nog extra keer richting de winkel om het op te halen. Zonde, had niet gehoeven.

Heel goed en prima

goede en grote sortering

n.v.t.

Hamdard zmarai

Zutphen ok .maar het service verder zeer slecht.!!!!!6 stoelen gekocht.een van deze is schijf.vanuit de fabriek.gbeld ,gemiald. fotos opgstuurd. 8 weken geleden al....wij houden zo spoedig mogelijk... Zutphen ok .maar het service verder zeer slecht.!!!!!6 stoelen gekocht.een van deze is schijf.vanuit de fabriek.gbeld ,gemiald. fotos opgstuurd. 8 weken geleden al....wij houden zo spoedig mogelijk contact met u op en wij komen met passende oplossing...tot heden geen bericht geen oplossing......nooit voor deze bedrijf meer gaan kiezen>>>>!!!!!!!!!!
uit Apeldoorn

absoluut niet....

eerste keer en laatste keer dat ik bij profijt iets ga kopen....zie mijn ervaring hierboven.....

Reactie Profijt Meubel Zutphen:

Bedankt voor het schrijven van uw review!
Bedankt voor het schrijven van uw review!
Vervelend dat één van uw stoelen niet goed bleek te zijn. Uiteraard kunt u dit altijd bij ons melden, zodat we naar een passende oplossing kunnen kijken.
In uw geval heeft u de scheve stoel voor een vervangende stoel kunnen omruilen en we hopen dat het voor u naar wens is opgelost. Onze excuses dat het langer heeft geduurd dan verwacht. Wij streven er juist naar om dit altijd op korte termijn met u kort te sluiten en u hiervan goed op de hoogte te brengen.
Wij hopen u ondanks deze situatie weer te mogen verwelkomen in onze winkel en wensen u veel plezier van uw aankoop!
Vriendelijke groet,
Profijt Zutphen

De Valk

Vriendelijk én deskundig geholpen bij uitzoeken en maken van onze eetkamerstoelen. In afgesproken week geleverd. Wij zijn heel tevreden.l