Positief!

Rust!

n.v.t.

Kamphuis

Goed, professioneel en klantvriendelijk

Prettige ongedwongen sfeer in de winkel. Goede adviezen gekregen van de verkoper.
De bank kon 2 weken langer blijven. Top!

Zeer prettig

Redelijk wat keuze uit diverse producten.

Dat er ook meubelen gebracht kunnen worden. Vooral grotere meubels.

Qua aankoop en ondersteuning tijdens aankoop was het top.

Mooie producten en concurrerend.

Checken wat geleverd is, was verkeerde levering

Van der Linde

Netjes geholpen en volledig geïnformeerd bij het kopen van onze nieuwe hoekbank. De levertijd werd niet overschreden, de bank was zelfs iets eerder binnen dan verwacht. Ook heel fijn dat we gratis... Netjes geholpen en volledig geïnformeerd bij het kopen van onze nieuwe hoekbank. De levertijd werd niet overschreden, de bank was zelfs iets eerder binnen dan verwacht. Ook heel fijn dat we gratis gebruik mochten maken van de aanhanger van Profijt meubel en het verpakkingsafval in hun container mochten doen. We hebben de bank nu 1,5 wk en zijn er tot nu toe erg blij mee. Al met al een hele positieve ervaring.

Goed geïnformeerd over alle eigenschappen van de bank.

Ik vond het wel jammer dat je de impregneerspray niet los kan kopen. Dit moest nu icm het all in house service pakket a €39,95 per zitplaats. In ons geval waren het 6 zitplaatsen dus kwam er nog een... Ik vond het wel jammer dat je de impregneerspray niet los kan kopen. Dit moest nu icm het all in house service pakket a €39,95 per zitplaats. In ons geval waren het 6 zitplaatsen dus kwam er nog een aardig bedrag bovenop de aankoop. Daarvoor hebben we hopelijk dan ook extra service mocht het in de aankomende 5 jaar nodig zijn.

Fred den Boer

Naar behoren, wat je van een meubelwinkel verwacht.

Veelzeidig assortiment en eindeloze keuzes aan kleuren

Danique van Dijk

Aankoop eetkamerstoelen + bank, goeie service, vriendelijk personeel

Vriendelijk, goeie service

Boudien Balvers

Wij hebben een goede ervaring met dit bedrijf! De meubels die wij hebben gekocht hier waren erg snel binnen en netjes verpakt!

De medewerk(st)er neemt alle tijd om met de klanten te zitten en te bespreken wat zij graag willen of over twijfelen! Nemen alles goed door, ook na die tijd dat alles genoteerd is zodat je als... De medewerk(st)er neemt alle tijd om met de klanten te zitten en te bespreken wat zij graag willen of over twijfelen! Nemen alles goed door, ook na die tijd dat alles genoteerd is zodat je als klanten goed kunt zien wat en hoe het is opgeschreven!

Op de manier zoals wij geholpen zijn hebben wij geen verbeterpunten of tips!

Zeer klantvriendelijk , deskundig en zeer goede prijs/kwaliteit!

N. van Mourik

Za. 18-11-2017 Klantnr. 62929, Factuurnr.104381, Orderbevestigingnr.106669. De 4 gekochte Fargot antraciet eetkamerstoelen afgehaald in het Profijt magazijn te Zutphen. Op mijn vraag bij aflevering... Za. 18-11-2017 Klantnr. 62929, Factuurnr.104381, Orderbevestigingnr.106669. De 4 gekochte Fargot antraciet eetkamerstoelen afgehaald in het Profijt magazijn te Zutphen. Op mijn vraag bij aflevering of alles kompleet was: antwoord JA en stoelen met de medewerker samen in onze auto gezet. Bij thuiskomst bleek dat er maar van 3 stoelen de bevestigingsmaterialen om het zit- en rug-gedeelte te monteren bijgeleverd waren. Maandag 20-10-17om ca.13.00 uur gebeld en bericht ingesproken. Zelf weer teruggebeld om 17.50 uur dat er nog geen melding van Profijt was. Een dame Mw. Carla Burchter gesproken, bevestigingsmaterialen zullen worden verstuurd, weten niet wanneer??? Zelf op 4-12-17 en op 5-12-17 weer naar Profijt Zutphen gebeld, geen antwoord terug, ondanks de telefonische mededeling dat men dezelfde dag wordt teruggebeld !! Het is nu 6-12-2017 en hebben nog steeds geen telefonisch bericht en/of onze bevestigingsmaterialen ontvangen !! Wij zitten nu dus al ruim 3 weken op 3 stoelen ipv.4 !! Schandelijk dat er niet eens telefonisch kontakt wordt opgenomen met de klant terwijl dit wel op het bandje wordt toegezegd. We gaan het deze week nogmaals telefonisch proberen. Indien we geen antwoord krijgen, rijden we zsm. zelf maar weer naar Zutphen om antwoord en ons 4e bevestigingsmateriaal te bemachtigen.Dus al met al wat een ontzettend slechte SERVICE !! Afzender N.van Mourik, Vinkenlaan 41, 6951 JH Dieren. telefoon 0313-496101

NEE

Zie verhaal hierboven !!