Heijmans

Zeer goed

Vol doende keuze

Marion

Verkoop rommelig en levertijd niet zoals telefonisch door gekregen

Misschien handig als er een betere omschrijving is hoe de poten gemonteerd dienen te worden

Reactie Profijt Meubel Zutphen:

Bedankt voor het schrijven van uw review Marion.
Goed dat u geslaagd bent voor een nieuwe hoekbank.
Bedankt voor het schrijven van uw review Marion.
Goed dat u geslaagd bent voor een nieuwe hoekbank.
Bestellen kan in sommige gevallen wat extra tijd in beslag nemen, hier word altijd rekening mee gehouden tijdens het plaatsen van de bestelling.
Vervelend dat u hier niet goed over bent geinformeerd, onze excuses hiervoor.
Gelukkig komt het ook regelmatig voor dat onze klanten worden verrast met een snellere levering.
Bedankt voor uw tip, dit gaan wij zeker intern meenemen.
Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag weer in onze winkel verschijnen.

Bert Nieuwenhuis

Goed assortiment. Goede en vlotte service bij ophalen!

Goede bewegwijzering naar afhaalpunt

Reactie Profijt Meubel Zutphen:

Bedankt voor het schrijven van uw review Bert.
Fijn dat ons assortiment u aanspreekt en u geslaagd bent voor nieuwe eetstoelen.
Bedankt voor uw tip, wij zullen dit intern meenemen!
Wij...
Bedankt voor het schrijven van uw review Bert.
Bedankt voor uw tip, wij zullen dit intern meenemen!
Wij wensen u veel plezier van uw bestelling en zien u graag terug in onze winkel.
Team Profijt meubel Zutphen

Gerard

Leuke winkel

Jeffrey

Matig

Als je iets verkoopt met binnen een week leverbaar, zorg dan ook dat je dat waar kan maken

Reactie Profijt Meubel Zutphen:

Bedankt voor het schrijven van uw review Jeffrey!
Leuk dat u bij ons bent geslaagd voor nieuwe meubels.
Vervelend om te lezen dat u onze service zo heeft ervaren.
Soms kan het zijn dat...
Bedankt voor het schrijven van uw review Jeffrey!
Leuk dat u bij ons bent geslaagd voor nieuwe meubels.
Vervelend om te lezen dat u onze service zo heeft ervaren.
Soms kan het zijn dat artikelen toch een langere levertijd hebben dan wij in eerste instantie hadden verwacht, wij proberen hier altijd open en transparant over te zijn.
In ons contactsysteem staat dan ook vermeld dat u hier netjes van op de hoogte bent gesteld, wat hierin onvoldoende is geweest zullen wij intern bespreken.
Wij wensen u erg veel plezier van de bestelling en hopen uw gauw weer te mogen ontvangen in de winkel.
Veel woongroetjes,
Team Profijt meubel Zutphen

Tijhuis

Goed en ruime keus

goed uitleg gehad

nee geen

groot tjooitink

Vriendelijk personeel

Raar dat meubels niet thuisbezorgd worden en dat je zelf de vlekkenspray moet aanbrengen.

Bedankt voor het schrijven van uw review.
Vervelend om te lezen dat u belangrijke zaken niet zijn verteld.
Bedankt voor het schrijven van uw review.
Vervelend om te lezen dat u belangrijke zaken niet zijn verteld.
Bezorgen is namelijk wel mogelijk, we werken samen met een prettig en service gericht vervoersbedrijf.
Het zelf aanbrengen van de vlekkenbehandeling is een bewuste keuze, het voordeel hiervan is dat we de prijzen aantrekkelijk kunnen houden.
Zodra artikelen vanuit de leverancier behandeld worden, houdt het natuurlijk altijd in dat er extra kosten bijkomen die wij onze klanten willen besparen.
Het aanbrengen gaat d.m.v. een spray die makkelijk zelf aan te brengen is en waar u niet zomaar iets verkeerd aan kan doen.
De spray werkt voor een lange periode en hoeft u maar éénmalig aan te schaffen en aan te brengen.
Spijtig dat u niet goed bent ingelicht.
Wij wensen u alsnog veel plezier van uw aankoop en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

R Postma

Ruim en goed toegankelijk

Bij levering de mogelijkheden voor de middelen die beschikbaar zijn

?

Arnoud Kommerkamp

Top geholpen, ophalen is ook goed geregeld d.m.v. ideal betaallink.

Ophalen is makkelijk.

Henk hardenberg. recreatie Waldpark B.V.

Nu diverse keren Meubels gekocht in Zutphen, bij Eric.

Deskundig advies en prettige omgang met verkoper Eric.

Bezorgen bestellingen 1e 2x waardeloos, laatste keer een stuk beter.

Bedankt voor het schrijven van uw review.
Fijn om te mogen lezen dat u al meerdere keren goed geslaagd bent voor de inrichting van de bungalows en Erik u vriendelijk en deskundig heeft voortgeholpen!
Wij zullen de complimenten zeker doorgeven.
Dat de bezorging de eerste keren niet helemaal goed is verlopen is ons bekend. Gelukkig werken wij nu sinds kort met een nieuw transportbedrijf die service en klantvriendelijkheid erg hoog heeft staan. Fijn dat u dit al heeft ervaren!