JH.Harmes

Als prettig en super mooi alles uitgestald.

Reactie Profijt Meubel:

Dank voor uw mooie beoordeling en review, meneer Harmes!
Wat fijn om te horen dat u het advies van onze collega deskundig hebt
ervaren, en dat u onze winkel als prettig en mooi...
Dank voor uw mooie beoordeling en review, meneer Harmes!
Wat fijn om te horen dat u het advies van onze collega deskundig hebt
ervaren, en dat u onze winkel als prettig en mooi omschrijft.
We wensen u fijne feestdagen,
Hopelijk tot ziens in onze winkel!
Team Profijtmeubel Emmen

B plum

Niet in winkel geweest online besteld

Goeiedag B plum,
Erg bedankt voor het invullen van de review, fijn om te horen dat u een goede ervaring had. Alvast veel plezier met de nieuwe kast, kom gerust nog een keertje kijken.
Met...
Goeiedag B plum,
Met vriendelijke groeten,
Team Profijt Meubel Wolvega!

Roos Assouik

Francie heeft ons heel fijn geholpen , goed geluisterd en meegedacht ! Dank je wel !

Beste mevrouw Assouik,
Hartelijk dank voor de mooie review. Fijn om te lezen dat u tevreden bent met de hulp vanuit onze collega. Graag tot ziens in onze winkel!
Met vriendelijke...
Beste mevrouw Assouik,
^Sharona
Profijt Meubel Tilburg

Angelique Oldeboer

Zutphen

Bij het ophalen van de bank was er een kleine beschadiging geconstateerd. Dit is ontzettend snel opgepakt en opgelost. Het beschadigde onderdeel is in zijn geheel vervangen en dit werd snel en... Bij het ophalen van de bank was er een kleine beschadiging geconstateerd. Dit is ontzettend snel opgepakt en opgelost. Het beschadigde onderdeel is in zijn geheel vervangen en dit werd snel en vakkundig door een monteur vervangen. Top service!

Geen verbeterpunten.

Reactie Profijt Meubel:

Bedankt voor je positieve feedback Angelique!
Bedankt voor je positieve feedback Angelique!
Fijn om te horen dat het probleem snel en naar tevredenheid is opgelost. We doen altijd ons best om de beste service te bieden, en het is geweldig om te weten dat dit in jouw geval ook goed is verlopen. Mocht je nog vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Veel plezier met je bank!
Team Profijt Zutphen

Marco

Bouman & Potter

Reactie Profijt Meubel:

Wat fijn dat u positief bent over onze winkel en de service die wij onze klanten bieden. Wij vinden het belangrijk om tijd voor de klant te nemen, goed te luisteren en vooral om mee te denken zodat... Wat fijn dat u positief bent over onze winkel en de service die wij onze klanten bieden. Wij vinden het belangrijk om tijd voor de klant te nemen, goed te luisteren en vooral om mee te denken zodat wij u goed kunnen helpen tijdens uw aankoop. Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring. Wij wensen u veel plezier van uw meubels en zien u graag nog eens terug in onze showroom.
Hartelijke groet,
Ingrid, Profijt Meubel Eindhoven.

Martin Bos

Fijne zaak

Reactie Profijt Meubel:

Bedankt voor deze mooie beoordeling voor onze klantvriendelijkheid en deskundigheid, Martin. Dit stellen wij zeer op prijs! Met vriendelijke groet, het team van Profijt Meubel Sliedrecht

Nieuwdorp

Goed advies, nemen de tijd voor je.

Reactie Profijt Meubel:

Leuk om te lezen dat onze advies zo gewaardeerd wordt, Nieuwdorp. Bedankt voor deze mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, het team van Profijt Meubel Sliedrecht

Ebrar Flu

Geen fijne ervaring! Ik snap dat bepaalde dingen niet in je handen liggen en dat je moet doen, omdat je afhankelijk bent van derden. Maar zeg dan niet wanneer je producten zeker worden geleverd!

Goedemorgen familie Flu,
Goedemorgen familie Flu,
Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons dat uw ervaring niet positief is. We willen benadrukken dat we deze week zowel per e-mail als telefonisch contact met u hebben gehad, waarin we de situatie hebben uitgelegd. Op maandag 9 december hebben we aangegeven dat de verwachte leverweek week 51 zal zijn (volgende week).
Ondanks de vertraging hebben we geprobeerd u zo goed mogelijk op de hoogte te houden.
We begrijpen dat dit alsnog vervelend is en bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak.
We blijven ons best doen om ervoor te zorgen dat de stoelen zo snel mogelijk bij u worden geleverd. Zoals eerder aangegeven, kunnen wij helaas geen korting geven.
Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact op per mail info@profijtmeubelalmere.nl of telefonisch 036-5322124.
Profijt Meubel Almere

Ilse willart

Heel goed

Heel goed geholpen door gerrit in tilburg gave hele goeie advies onze eettafel staat echt super in ons huis

Beste mevrouw Willart,
Beste mevrouw Willart,
Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn om te lezen dat u naar alle tevredenheid bent geassisteerd in de winkel door onze collega Gerrit. Wij zien u graag nog eens bij ons in de winkel terug.
^Sharona
Profijt Meubel Tilburg

Peter van den Berg.

(Bewerkt)

Leuke winkel slechte service.