G van den berg

Goede ervaring, en goed geholpen door Maud🙂

Beste meneer/mevrouw van den Berg,
Hartelijk dank voor uw positieve review en uw compliment voor onze collega. Wij zien u graag nog eens terug in onze winkel!
Met vriendelijke...
Beste meneer/mevrouw van den Berg,
^Sharona
Profijt Meubel Tilburg

Mila

Leeuwarden

Mooie betaalbare collectie, vriendelijk en goed advies.

Marion H

Zeer prettig, deskundig advies en niet opdringerig

Reactie Profijt Meubel:

Hi Marion, hartelijk dank voor je 5-sterrenreview. Super om te horen dat je prettig en uitgebreid bent geholpen bij het uitzoeken van een bank die extra ondersteunt in de rug! Veel plezier gewenst... Hi Marion, hartelijk dank voor je 5-sterrenreview. Super om te horen dat je prettig en uitgebreid bent geholpen bij het uitzoeken van een bank die extra ondersteunt in de rug! Veel plezier gewenst van je nieuwe bank. Vriendelijke groet, team Profijt Meubel Huissen

Bram Kranenburg

We zijn vriendelijk en vakkundig geholpen. Vooral niet opdringerig. We zijn zeer tevreden. Bedankt Karin.

Reactie Profijt Meubel:

Bedankt voor deze prachtige beoordeling van de klantvriendelijkheid en deskundigheid van onze collega Karin, Bram. Dit stellen wij zeer op prijs! Met vriendelijke groet, het team van Profijt Meubel... Bedankt voor deze prachtige beoordeling van de klantvriendelijkheid en deskundigheid van onze collega Karin, Bram. Dit stellen wij zeer op prijs! Met vriendelijke groet, het team van Profijt Meubel Utrecht

Adrie

Prettig winkelen

Reactie Profijt Meubel:

Goedemiddag Adrie, bedankt voor de mooie review.
Graag tot een volgend bezoek!
Team Profijt Meubel Almere

Murat Ozdemir

Heel goede begeleiding en ruime keus

Beste Murat,
Fijn om te horen dat je goed geholpen bent en een mooie bank hebt uitgezocht. Bedankt voor de mooie review!
Team Profijt Meubel Barendrecht online

Lydienne

Mooie winkel en je wordt goed geholpen

Reactie Profijt Meubel:

Bedankt voor de beoordeling Lydienne, wat fijn dat u onze winkel mooi vind en dat u goed bent geholpen.
Graag tot ziens.
Team Profijt Meubel Hoorn

Marco Kozijn

Fauteuil toch niet leverbaar na aankoop

Bedankt voor uw review mijnheer Kozijn,
Bedankt voor uw review mijnheer Kozijn,
Dat was inderdaad even balen dat de stoel die u had uitgekozen niet meer leverbaar bleek te zijn. Gelukkig hebben we het vlot kunnen oplossen door u bij onze buren van Pronto Wonen Zutphen een mooie relaxfauteuil uit te laten zoeken.
Heel veel plezier van uw aankoop,
Groetjes Susan

Erdinc Acikel

Sliedrecht

Reactie Profijt Meubel:

Bedankt voor deze vijf sterren, Erdinc. We stellen het zeer op prijs dat je laat weten zo tevreden te zijn over onze snelle service. Met vriendelijke groet, het team van Profijt Meubel Sliedrecht

R.Liemburg

Goed en deskundig geadviseerd bij aankoop

Beste Liemburg,
Vriendelijk dank voor het sturen van een review. Bedankt voor de tips en alvast veel plezier met de nieuwe Hoekbank.
Met vriendelijke groeten,
Team Profijt Meubel...
Beste Liemburg,
Met vriendelijke groeten,
Team Profijt Meubel Wolvega!