Monique Peters

Prachtige meubels,Goede kwaliteit, deskundig advies

Reactie Profijt Meubel:

Hi Monique, bedankt voor je mooie 5-sterrenreview. Fijn om te horen dat onze collega's je deskundig hebben geadviseerd. Veel woonplezier gewenst van je nieuwe meubels! Vriendelijke groet, team... Hi Monique, bedankt voor je mooie 5-sterrenreview. Fijn om te horen dat onze collega's je deskundig hebben geadviseerd. Veel woonplezier gewenst van je nieuwe meubels! Vriendelijke groet, team Profijt Meubel Huissen

Van der laan

Ja mooie meubels maar jammer dat je ze voor die prijs zelf in elkaar moet zetten.

Kevin

Bij binnenkomst al warm ontvangen, we wilden eerst zelf kijken en dat werd gerespecteerd. Tussendoor werd er nogmaals gevraagd of we hulp nodig hadden, en dat hebben we gekregen. Er werd rustig de... Bij binnenkomst al warm ontvangen, we wilden eerst zelf kijken en dat werd gerespecteerd. Tussendoor werd er nogmaals gevraagd of we hulp nodig hadden, en dat hebben we gekregen. Er werd rustig de tijd voor ons genomen. Hele fijne service.

Reactie Profijt Meubel:

Bedankt Kevin voor deze mooie beoordeling.
Graag tot een volgende keer!
Team Profijt Meubel Almere

Ellis

Ik zag Profijt Meubels net online voorbij komen en wilde toch even iets met jullie delen. Bijna 4 jaar geleden hebben wij een grote hoekbank gekocht. Destijds prima service en netjes afgeleverd. Ik zag Profijt Meubels net online voorbij komen en wilde toch even iets met jullie delen. Bijna 4 jaar geleden hebben wij een grote hoekbank gekocht. Destijds prima service en netjes afgeleverd.
In de afgelopen 4 jaar is er écht volop geleefd op deze bank, zeker ook sinds de komst van onze 2 kleinzoons 😉
4 jaren vol spelen, vlekken, stoeien, springen (veel springen 🙈😂) én heerlijk relaxen en nog steeds is de bank als nieuw!! De vering, het frame, de stof, de kleur, alles is nog even mooi. De beste bank die ik ooit heb gehad!

Prijskwaliteit verhouding!

Wat onze ervaring betreft, Geen enkele!

Reactie Profijt Meubel:

Dank u wel voor dit positieve bericht Ellis. Fijn te lezen dat u tevreden bent met onze service en de kwaliteit van uw hoekbank. Wij wensen u veel woonplezier. Met vriendelijke groet, Team Profijt... Dank u wel voor dit positieve bericht Ellis. Fijn te lezen dat u tevreden bent met onze service en de kwaliteit van uw hoekbank. Wij wensen u veel woonplezier. Met vriendelijke groet, Team Profijt Meubel

Gea de Wit

Super geholpen in Assen door Aad

de winkel heeft ruime keuze en ziet er ook heel mooi uit

geen verbeterpunten

Wilma

Heel goed geholpen

Reactie Profijt Meubel:

Dank voor uw mooie review Wilma!
Dit vinden we erg fijn om te horen.
Heel graag tot ziens in onze winkel!
^Merel
Profijt Meubel Tilburg

Anton van iperenburg

Zeer slecht. Geen service. Verschuilen zich achter de voorwaarde en dat de klant zich moet inlezen. Advies van hun kant is niet noodzakelijk? Klant is hier is zeker geen koning. Maar het bedrijf... Zeer slecht. Geen service. Verschuilen zich achter de voorwaarde en dat de klant zich moet inlezen. Advies van hun kant is niet noodzakelijk? Klant is hier is zeker geen koning. Maar het bedrijf voelt zich wel keizer. Onaantastbaar.

Klantvriendelijkheid. En denk meer aan je klanten dan aan je verkoopcijfers

Louis Coolen

Fijne zaak

Beste Louis Coolen,
Bedankt voor uw review!
Wat leuk te mogen horen dat u de winkel als fijn heeft ervaren. We zien u graag weer terug in de winkel!
Met vriendelijke...
Beste Louis Coolen,
Bedankt voor uw review!
^Merel
Profijt Meubel Tilburg

Jos Bos

Heel plezierig, behulpzaam, met humor en meedenkend met de kloant.

Goedemiddag Jos,
Bedankt voor de geweldige beoordeling! Wat fijn dat je de positieve feedback erin benoemd.
Tot het volgende bezoek.
Team Profijt Meubel Almere