Van Garling

Goed geholpen en klantvriendelijk

Beste meneer / mevrouw van Garling,
Hartelijk dank voor uw feedback.
Fijn te lezen dat u vlot en fijn geholpen bent door onze collega's. We zien u graag weer in onze winkel.
Met...
Beste meneer / mevrouw van Garling,
Hartelijk dank voor uw feedback.

Peter

Goede voorlichting gekregen ,want de keuze was reuze.

Beste meneer / mevrouw Peter,
Bedankt voor uw review! Fijn dat u goede voorlichting heeft gehad en u een keus heeft kunnen maken. Veel plezier met uw nieuwe bank en graag tot ziens!
Met...
Beste meneer / mevrouw Peter,

J.J. Peters

Een jaar geleden heb ik hier een relaxstoel gekocht. Toen was ik al onder de indruk van het advies, het meedenken en de service. Vandaag hier een relaxstoel voor mijn zus gekocht. Deze keer zijn we... Een jaar geleden heb ik hier een relaxstoel gekocht. Toen was ik al onder de indruk van het advies, het meedenken en de service. Vandaag hier een relaxstoel voor mijn zus gekocht. Deze keer zijn we geholpen door Joep. En wederom een fantastische service. Alles is gedaan om een stoel te vinden die helemaal naar haar wens is en niets is teveel. Er is zelfs naar de leverancier gebeld. In deze zaak weten ze echt wat goede service en klantvriendelijkheid is. Ik ben nog nooit zo goed geholpen. En ook de prijzen zijn heel redelijk.

Reactie Profijt Meubel:

Hartelijk dank voor de uitgebreide review en complimenten aan onze collega Joep! Super om te horen dat je zo tevreden bent over de service en klantvriendelijkheid. Heel veel woonplezier gewenst van... Hartelijk dank voor de uitgebreide review en complimenten aan onze collega Joep! Super om te horen dat je zo tevreden bent over de service en klantvriendelijkheid. Heel veel woonplezier gewenst van de nieuwe relaxstoel! We hopen je snel weer in onze winkel terug te zien. Vriendelijke groet, team Profijt Meubel Huissen

C Timmermans

Beste meneer / mevrouw Timmermans,
Bedankt voor uw positieve review! We wensen u veel plezier met uw nieuwe salontafel en graag tot ziens in onze winkel!
Met vriendelijke...
Beste meneer / mevrouw Timmermans,

Dielen

Ruime keuze en goed advies

Beste meneer / mevrouw Dielen,
Bedankt voor het delen van uw ervaring! Fijn dat onze collectie en adviezen u goed zijn bevallen.
Veel plezier met uw complete woonkamer en graag tot...
Beste meneer / mevrouw Dielen,
Veel plezier met uw complete woonkamer en graag tot ziens!

Hakvoort

Heel prettig en vriendelijk personeel

In den Bosch

Deskundig personeel,we zijn prettig geholpen.

Wendy Boer

Zeer goed. Ruim een jaar na aankoop van een eettafelbankje was deze kapot gegaan. We hebben de bank in 2022 online besteld dus konden ons niet wenden tot de locatie in onze woonplaats ( Den Bosch).... Zeer goed. Ruim een jaar na aankoop van een eettafelbankje was deze kapot gegaan. We hebben de bank in 2022 online besteld dus konden ons niet wenden tot de locatie in onze woonplaats ( Den Bosch). Profijt Meubel Almere heeft het opgepakt en de bank vervangen voor een nieuwe, gemonteerd en al. Echt topservice!

Goedemiddag Wendy,
Ontzettend bedankt voor de positieve review en het delen van je ervaring.
Graag tot het volgende bezoek.
Team Profijt Meubel Almere

Eijgenhuijsen

Hallo Eijgenhuijsen,
Fijn om te horen dat alles naar wens was. En dankuwel voor het invullen van de review. Veel plezier met de nieuwe meubelen.
Team Profijt...
Hallo Eijgenhuijsen,
Team Profijt Meubel Wolvega!

Gerard Langhenkel

Zeer goed

Reactie Profijt Meubel:

Bedankt Gerard voor de positieve review en de genoemde feedback.
Graag tot het volgende bezoek.
Team Profijt Meubel Almere