Claudia Wemmers - Holthaus

Goede service als er iets is wordt het opgelost

Reactie Profijt Meubel:

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring Claudia. Mocht er in de toekomst nog wat zijn, dan weet je ons te vinden! Met vriendelijke groet, Profijt Meubel Huissen.

Danielle Hollander

Hele mooie winkel, gezellig ingericht en heel vriendelijk geholpen door Nadia! Echt een aanrader.

Het is erg gezellig bij binnenkomst al.

Ga vooral zo door.

Reactie Profijt Meubel:

Jouw complimenten en aanbeveling waarderen wij enorm, Danielle! Heel leuk dat je onze gastvrijheid en de klantvriendelijkheid van onze collega Nadia zo mooi beoordeeld. Bedankt voor de review! Met... Jouw complimenten en aanbeveling waarderen wij enorm, Danielle! Heel leuk dat je onze gastvrijheid en de klantvriendelijkheid van onze collega Nadia zo mooi beoordeeld. Bedankt voor de review! Met vriendelijke groet, het team van Profijt Meubel Sliedrecht

Inge Mensinga/ Gert Btoekman

Ruim assortiment , leuk en overzichtelijk ingericht

Hoi Inge en Gert,
Bedankt voor het achterlaten van jullie leuke review. Fijn om te horen dat jullie een fijne ervaring hadden. Alvast veel plezier met de nieuwe meubelen.
Met vriendelijke...
Hoi Inge en Gert,

Loes

Goed geholpen door personeel

Hoi Loes,
Hartelijk dank voor het sturen van een review. Goed om te horen dat alles naar wens was. Alvast veel plezier met de nieuwe meubelen.
Team Profijt...
Hoi Loes,

F. Zondervan

We hadden het idee dat de jongeman die ons hielp nog niet zo ervaren was. Maar het ging prima 👍 👍👍👍

Hallo Fred,
Erg bedankt voor het leuke berichtje, Ik zal het hem doorgeven. Fijn dat alles naar wens was. En veel plezier met de nieuwe bank.
Team Profijt...
Hallo Fred,

Jw van der haar

Mooie winkel heel vriendelijk geholpen ze namen alle tijd voor je

Reactie Profijt Meubel:

Bedankt voor deze positieve feedback over onze winkel Jw.
Tot het volgende bezoek.
Team Profijt Meubel Almere

Anita Verdaas

Profijt AaBe fabrieken Tilburg. Een mooie nieuwe bank gekocht. Geholpen door Gerrit. Super!

Beste Anita Verdaas,
Wat fijn dat u zo goed bent geholpen door Gerrit met het uitzoeken van een nieuwe bank.
We wensen u heel veel plezier met uw aankoop en zien u graag terug in onze...
Beste Anita Verdaas,
We wensen u heel veel plezier met uw aankoop en zien u graag terug in onze winkel!
^Merel
Profijt Meubel Tilburg

cora

Zeer vriendelijk geholpen, verkoopster nam alle tijd en dacht goed mee.

Karin

Nette winkel en vriendelijk personeel

Reactie Profijt Meubel:

Bedankt voor de feedback mevrouw Burrekers, vervelend dat u ontevreden bent over het wandmeubel. Wij proberen onze klanten zo goed mogelijk te informeren over de producten die worden aangeschaft. In... Bedankt voor de feedback mevrouw Burrekers, vervelend dat u ontevreden bent over het wandmeubel. Wij proberen onze klanten zo goed mogelijk te informeren over de producten die worden aangeschaft. In dit geval dat het meubel zelf gemonteerd moet worden. Als u dat niet helemaal duidelijk was dan bieden wij daarvoor ons excuses aan. Als klanten wel meubels gemonteerd willen hebben dan adviseren wij inderdaad contact op te nemen met onze klusjes man waarmee we al jaren prettig samen werken.
U bent vandaag bij ons in de winkel geweest en daar heeft u ook met één van onze collega's over uw review gesproken. Wij wensen u nog veel plezier van de mooie wandkast.
Team Profijt Meubel Hoorn

Aradhna

Klantvriendelijkheid en goeie advies.denken mee met de klant.

Goedemiddag Aradhna,
Bedankt voor het schrijven van een review.
Graag tot een volgend bezoek!
Team Profijt Meubel Almere