Holkema

Uitnodigend

Hoi Holkema,
Bedankt voor het achterlaten van deze review. Fijn dat alles naar wens was. En alvast veel plezier met de nieuwe stoelen.
Team Profijt Meubel...
Hoi Holkema,

Dieta Visscher

Ervaring is zeer positief. Je wordt op een prettige manier geholpen en er wordt goed meegedacht.

Hallo Dieta.
Bedankt voor het leuke bericht. Fijn dat alles naar wens was. ik wens u alvast veel plezier met de nieuwe meubelen.

Douwe

Mooie tafel gekocht

Hoi Douwe.
Dankjewel voor het schrijven van een review. Erg goed om te horen dat u een fijne ervaring had. Alvast veel plezier met de nieuwe tafel.
Team...
Hoi Douwe.

Leon

Erg aardige verkoopster goed geholpen.

Helma

TV meubel gekocht en hierbij vriendelijk en deskundig geholpen door Joep

Reactie Profijt Meubel:

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring Helma! Heel fijn dat je bent geslaagd voor een nieuw tv-meubel met behulp van Joep. Heel veel woonplezier gewenst alvast namens team Profijt Meubel... Bedankt voor het delen van je positieve ervaring Helma! Heel fijn dat je bent geslaagd voor een nieuw tv-meubel met behulp van Joep. Heel veel woonplezier gewenst alvast namens team Profijt Meubel Huissen.

johan nijholt

Zeer plezierig geholpen

Hi Johan,
Dankuwel voor het achterlaten van deze review. Fijn om te horen dat alles naar wens was. Ik wens u alvast veel plezier met uw nieuwe meubelen.
Team...
Hi Johan,

Sylvie

Overzichtelijk en Vriendelijk Personeel

J van hest

Vriendelijk en behulpzaam personeel

Beste meneer / mevrouw van Hest,
Bedankt voor de review, we wensen u veel plezier met uw nieuwe meubels.
Graag tot ziens in onze winkel!
Profijt...
Beste meneer / mevrouw van Hest,
Bedankt voor de review, we wensen u veel plezier met uw nieuwe meubels.
Graag tot ziens in onze winkel!

JMC MEUFFELS

Goede deskundigheid!

Beste meneer / mevrouw Meuffels,
Beste meneer / mevrouw Meuffels,
Bedankt voor het plaatsen van deze review! Heel fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen met het uitzoeken van de nieuwe relaxstoel. Wij wensen u hier veel plezier mee!

Aa van der Horst

Reactie Profijt Meubel:

Dank voor uw mooie review meneer / mevrouw van der Horst.
Dit vinden we erg fijn om te horen. We wensen u veel plezier met uw nieuwe bank!
Profijt...
Dank voor uw mooie review meneer / mevrouw van der Horst.