Hans Zeestraten

Heel netjes en een prettig begeleiding tijdens de aanschaf van de meubels

Beste Hans,
Bedankt voor je mooie review. Altijd leuk om te horen dat je het bezoek positief hebt ervaren!
Hopelijk tot een volgende keer.
- Team Profijt Meubel Naaldwijk online

Henk Hartman

Top

Reactie Profijt Meubel:

Bedankt voor de beoordeling meneer Hartman, fijn dat u zo tevreden bent,
Team Profijt Meubel Hoorn

jan

Prima geholpen

Reactie Profijt Meubel:

Leuk dat je laat weten prima geholpen te zijn, Jan. Bedankt voor het plaatsen van deze beoordeling. Dat stellen we zeer op prijs. Met vriendelijke groet, het team van Profijt Meubel Capelle a/d IJssel

Mary

Super

Reactie Profijt Meubel:

Bedankt voor deze vijf sterren, Mary. Het doet ons goed om te horen dat alles naar volle tevredenheid is opgelost. Met vriendelijke groet, het team van Profijt Meubel Sliedrecht

Marie-Anne Ballering

Vriendelijk ontvangst

Reactie Profijt Meubel:

Hartelijk dank voor uw positieve review! Wij zijn blij dat onze collega van de afdeling Verkoop u naar tevredenheid heeft kunnen helpen bij de aankoop van uw tafel. Het spijt ons te horen dat u... Hartelijk dank voor uw positieve review! Wij zijn blij dat onze collega van de afdeling Verkoop u naar tevredenheid heeft kunnen helpen bij de aankoop van uw tafel. Het spijt ons te horen dat u moeite had om ons te vinden op meubelplein Ekkersrijt. We begrijpen dat het verwarrend kan zijn als onze naam niet op de reclamezuil staat. We zullen dit punt zeker onder de aandacht brengen, zodat we in de toekomst beter zichtbaar zijn.
Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens terug in onze showroom!
Hartelijke groet,
Ingrid, Profijt Meubel Eindhoven.

Swaans

Beste mevrouw Swaans,
Hartelijk dank voor uw positieve review. Wij zien u graag nog eens terug in onze winkel!
^Sharona
Profijt Meubel Tilburg

Vrouwkje Groen.

Prima. Goede uitleg en advies.

Goedendag mevrouw Groen,
Bedankt voor het schrijven van een review. fijn om te horen dat alles naar wens was. Alvast veel plezier met de nieuwe eetkamerstoelen.
Met vriendelijke groeten,...
Goedendag mevrouw Groen,
Met vriendelijke groeten,
Team Profijt Meubel Wolvega!

J.Ekema-Waringa

De winkel zag er verzorgd en overzichtelijk uit

Bob

Maud heeft ons super geholpen. Enthousiast, legt alles duidelijk uit en wilde ons zo goed mogelijk helpen.

Beste heer Zijlmans,
Hartelijk dank voor uw positieve review en lovende woorden over de geboden hulp van onze collega Maud. Wij zien u graag nog eens terug in onze winkel!
Met vriendelijke...
Beste heer Zijlmans,
^Sharona
Profijt Meubel Tilburg

Didi Ubels

Mooie aankleding en klantvriendelijk personeel. Het assortiment is ruim, maar weinig van het assortiment is op voorraad.

Beste Didi Ubels,
Dank u wel voor uw fijne review, wij waarderen het zeer dat u deze heeft achtergelaten!
Beste Didi Ubels,
Ook vinden wij het heel prettig om te lezen dat u vriendelijk en deskundig door ons personeel bent geholpen en dat de aankleding van onze winkel ook naar wens was. Wij wensen u al vast heel veel plezier met uw nieuwe meubels!
Team Profijt Gouda