F de Klein van der Hoek

Tevreden

Hi,
Bedankt voor het opsturen van de review. Alvast veel plezier met de nieuwe meubelen, en kom gerust nog een keertje langs.

Shemara

Mooie winkel met vriendelijk personeel. Denken met je mee en proberen je niet de duurste opties aan te smeren. Het in elkaar zetten van de meubels was wel een uitdaging. Handleiding was redelijk... Mooie winkel met vriendelijk personeel. Denken met je mee en proberen je niet de duurste opties aan te smeren. Het in elkaar zetten van de meubels was wel een uitdaging. Handleiding was redelijk maar de planken waren niet genummerd en niet alles paste goed. Maar de meubels zelf zijn wel prachtig

Reactie Profijt Meubel:

Bedankt voor de review Shemara! Wij horen graag hoe wij je de volgende keer een 10 sterren ervaring kunnen geven.
Mocht je ons van deze informatie willen voorzien, stuur dan gerust een e-mail t.a.v. Remco Overkamp of neem telefonisch contact op via 036-5491505.
Team Profijt Meubel Almere

w jonker

Positief

Hallo meneer/mevrouw Jonker,
Dankuwel voor het invullen van de recensie. Het is erg fijn om te horen dat u een goede ervaring had. Alvast veel plezier met de nieuwe hoekbank.
Met...
Hallo meneer/mevrouw Jonker,

Johan

Veel keus

Hallo Johan,
Erg bedankt voor het invullen van de review. Het is fijn om te horen dat u een fijne ervaring had bij onze winkel.
ik wens u alvast veel plezier met de nieuwe...
Hallo Johan,
ik wens u alvast veel plezier met de nieuwe meubelen.

Anton jung

Alles mooi overzichtelijk, goede sfeer

Hallo Anton,
Vriendelijk dank voor het invullen van de review. Het is erg goed om te horen dat u een fijne ervaring had. Ik wens u alvast veel plezier met de nieuwe stoel.
Met vriendelijke...
Hallo Anton,

Hendrik

Leuke winkel met geweldig persone

Hallo Hendrik,
Heel erg bedankt voor het invullen van de review. Fijn om te horen dat u een fijne ervaring had. Alvast veel plezier met de nieuwe bank.
Team...
Hallo Hendrik,

Bergsma

Hallo Bergsma,
Fijn om van u te horen dat u een goede ervaring had. Ik Wens u alvast veel plezier met het nieuwe bankstel.

Marjan

Super fijn

Hallo Marjan,
Hartelijk dank voor het invullen van de review. Het is erg fijn om te horen dat u een goede ervaring had. Alvast veel plezier met de nieuwe tafel.
Met vriendelijke groet,...
Hallo Marjan,

Jager

In de winkel super geholpen. de afspraken van leveringsdatum alleen niet na gekomen. 4 week te laat de meubels met moeite ontvangen.

Goede hulp in winkel met uitzoeken en bestellen

Bouwtekening beter uitwerken of de platen nummeren. En steviger materiaal de kast is zo scheef als die in elkaar zit en ik kan hem zo heen en weer duwen aan de bovenkant

Beste Jager,
Beste Jager,
Wij begrijpen uit uw bericht op Feedback Company dat u niet tevreden bent over de levering van uw meubels. Graag zouden we hierover met u in contact willen komen, echter kunnen wij uit uw review niet achterhalen bij welke winkel u uw meubelen heeft gekocht.
Kunt u uw contactgegevens en winkel van aankoop mailen naar info@profijtmeubel.nl? Alvast bedankt voor uw medewerking, met vriendelijke groeten, Profijt Meubel Webshop Team