Mila

Professioneel

Reactie Profijt Meubel:

Ontzettend bedankt Mila voor het plaatsen van deze mooie review.
Team Profijt Meubel Almere

harry

niet opdringerig

kan ik zo niet bedenken

Reactie Profijt Meubel:

Dank u wel voor dit positieve bericht Harry, wij wensen u veel plezier met uw nieuwe tafels en stoelen. Met vriendelijke groet, Team Profijt Meubel

A.Hoekstra

Hallo Auke,
Bedankt voor het invullen van de review. Fijn om te horen dat u een fijne ervaring had. Veel plezier met de nieuwe bank.
Team Profijt Meubel Wolvega!

Visser

Waardeloze meubels

Beste meneer/ mevrouw Visser,
Beste meneer/ mevrouw Visser,
Het is erg vervelend om te horen dat u niet een fijne ervaring had bij onze winkel. Onze excuses hiervoor. Ik begrijp dat het ligt aan de kwaliteit van de meubelen. Als u verder nog dingetjes heeft wat u wilt laten weten hoor ik het graag. U kan mij bereiken via profijtmeubel@homecenter.nl.
Ik hoop voor u dat het zo snel mogelijk op wordt gelost.
Met Vriendelijke groet,
Stijn Feenstra

Tolsma

Prima ervaring, vriendelijk advies en afgelopen Zaterdag en maandagmiddag prima geholpen.

Hallo Tolsma,
Hartelijk dank voor het invullen van de review. Fijn om te horen dat alles naar wens was. Veel plezier met de nieuwe stoelen.
Team Profijt Meubel...
Hallo Tolsma,
Team Profijt Meubel Wolvega!

Raymond

Zeer positief. Men neemt uitgebreid de tijd voor een goed gesprek en is zeer deskundig.
Kom zeker een volgend keer weer en raad Profijt zeer zeker aan.
Bedankt voor goede service.

Goedemiddag Raymond,
Ontzettend bedankt voor deze geweldige review! Fijn om te lezen dat alles naar wens was.
Wij wensen je veel woonplezier van je nieuwe aankoop.
Met vriendelijke...
Goedemiddag Raymond,
Wij wensen je veel woonplezier van je nieuwe aankoop.
Team Profijt Meubel Almere

André

Heel goede ervaring. Mooie winkel. Met veel geduld werden onze talrijke vragen deskundigen vriendelijk beantwoord.

Reactie Profijt Meubel:

Hartelijk dank voor deze positieve beoordeling André!
Geniet van de nieuwe fauteuil!
Carlijn
Profijt Meubel Amersfoort

Daniëlle

Hele goede ervaring, vriendelijke personeel, mooie meubels en gewoon een heerlijke winkel

Jij de Bil

Klantvriendelijk