A.Dijkstra

Goed en vriendelijk personeel

Raymond

Goede service, ook na aankoop!

Service gerichtheid

Reactie Profijt Meubel:

Dank u wel voor dit positieve bericht Raymond. Fijn te lezen dat u tevreden bent met onze service. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Profijt Meubel

Branwen du Parand - van Ooijen

Heel goed en vriendelijk geholpen door Marco. Verschillende opties werden geopperd, duidelijke informatie en nog gezellig ook. Nu duimen dat de levertijd gehaald wordt. Dank!

Reactie Profijt Meubel:

Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review, Branwen. Marco heeft jullie met veel plezier geholpen. We wensen jullie alvast veel plezier met de nieuwe zitmeubelen. Met vriendelijke groet, het... Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review, Branwen. Marco heeft jullie met veel plezier geholpen. We wensen jullie alvast veel plezier met de nieuwe zitmeubelen. Met vriendelijke groet, het team van Profijt Meubel Sliedrecht

Annie en Ad Kuijpers

We zijn goed geholpen

Reactie Profijt Meubel:

Hartelijk dank voor uw review meneer en mevrouw Kuijpers.
Ik wens u veel plezier met uw nieuwe eetkamerstoelen.
^Babette
Profijt Meubel Tilburg

John van Buijtene

Overzichtelijke winkel ,netjes geholpen door de mensen.

Reactie Profijt Meubel:

Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review, John. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent hoe je geholpen bent. Je tip over het markeren van de onderdelen zullen we delen met onze leverancier.... Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review, John. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent hoe je geholpen bent. Je tip over het markeren van de onderdelen zullen we delen met onze leverancier. Met vriendelijke groet, het team van Profijt Meubel Capelle a/d IJssel

fam van Benthem

Heel goed

Hallo meneer/ mevrouw Benthem,
Vriendelijk dank voor het invullen van de review. Fijn om te horen dat u een prettige ervaring had. Veel plezier met de nieuwe lampen.
Met vriendelijke...
Hallo meneer/ mevrouw Benthem,

monique wensveen

Super goede ervaring, erg warm en gastvrij ontvangst. kundig personeel dat weet waar ze het over hebben

geweldig assortiment en super vriendelijk personeel dat met je meedenkt

Reactie Profijt Meubel:

Bedankt voor het achterlaten van uw positieve ervaring Monique.
Bedankt voor het achterlaten van uw positieve ervaring Monique.
Fijn te lezen dat u goed bent geholpen bij ons in de winkel. Wij hopen u graag weer eens terug te zien. Met vriendelijke groet, Team Profijt Meubel

Siebrecht

Relaxt

Hallo Siebrecht,
Hartelijk dankt voor het schrijven van de review. En fijn om te horen dat u een goede ervaring had. Veel plezier met de nieuwe meubelen!
Team...
Hallo Siebrecht,

Lea Sam-Sin

Heel leuk

Goedemiddag Lea,
Ontzettend bedankt voor het plaatsen van deze mooie review.
Team Profijt Meubel Almere

P hettinga

Prettig zoals altijd.

Hallo meneer/ mevrouw Hettinga,
Erg bedankt voor het invullen van de review. Het is fijn om te horen dat u een prettige ervaring heeft gehad. Kom gerust nog een keertje langs, Tot gauw....
Hallo meneer/ mevrouw Hettinga,