Michelle

Tot nu toe zeer tevreden.

Mw de la Fosse

Mooie winkel ruime keus personeel geweldig niks te veel en geholpen door Madeleine wees er zuinig op topper

Reactie Profijt Meubel:

Hartelijk dank voor je mooie review! Fijn om te horen dat onze collega Madeleine je zo goed heeft geholpen. Heel veel plezier gewenst van je nieuwe meubels! Vriendelijke groet, team Profijt Meubel... Hartelijk dank voor je mooie review! Fijn om te horen dat onze collega Madeleine je zo goed heeft geholpen. Heel veel plezier gewenst van je nieuwe meubels! Vriendelijke groet, team Profijt Meubel Huissen

Ruud Scheerder

Netjes geholpen

Christa Berendse

Prima geholpen

Anke

We zijn erg goed geholpen tijdens het uitzoeken van onze bank. Ik heb de service als zeer prettig ervaren.

vriendelijk personeel

Reactie Profijt Meubel:

Bedankt voor het achterlaten van uw mooie beoordeling, Anke. We wensen u veel plezier van uw nieuwe bank. Met vriendelijke groeten, Team Profijt Meubel

Rambod Mobaseri

Altijd tevreden geweest met mijn aankoop en dit keer weer super goed geholpen door Madelein.

Reactie Profijt Meubel:

Hi Rambod, hartelijk dank voor je review. Fijn om te horen dat je opnieuw goed geholpen bent in onze winkel. Heel veel plezier gewenst van je nieuwe hoekbank!

Teus Leeuwis

Heel goed !!!

Reactie Profijt Meubel:

Leuk dat je laat weten zo tevreden te zijn over de klantvriendelijkheid van onze medewerkers, Teus. Bedankt voor het plaatsen van deze review! Met vriendelijke groet, het team van Profijt Meubel... Leuk dat je laat weten zo tevreden te zijn over de klantvriendelijkheid van onze medewerkers, Teus. Bedankt voor het plaatsen van deze review! Met vriendelijke groet, het team van Profijt Meubel Sliedrecht

T van der Mark

Zeer behulpzaam en vriendelijke verkoper Marco.

Reactie Profijt Meubel:

Bedankt voor deze mooie beoordeling van onze collega Marco, Theo. We stellen het zeer op prijs dat je laat weten zo tevreden te zijn. Met vriendelijke groet, het team van Profijt Meubel Sliedrecht

Fam Verhoeven

De levertijd zit er nog niet op. Levering eind december 2024.

Beste fam. Verhoeven,
Hartelijk dank voor uw review. Wij hopen u na uitlevering van uw bank in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen in onze winkel.
Met vriendelijke...
Beste fam. Verhoeven,
^Sharona
Profijt Meubel Tilburg

IJzerman

Eerlijk advies

Beste IJzerman,
Vriendelijk dank voor het achterlaten van een review. Het is altijd fijn om te horen dat u een goede ervaring had.
Alvast veel plezier met de nieuwe meubelen.
Met...
Beste IJzerman,
Alvast veel plezier met de nieuwe meubelen.
Met vriendelijke groeten,
Team Profijt Meubel Wolvega!