Erna

Super fijn geholpen door Madeleine

Vriendelijk personeel

Niets

Reactie Profijt Meubel:

Dank u wel voor deze positieve review, Erna. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe hoekbank. Met vriendelijke groet, Team Profijt Meubel

Karin van Ditshuizen

We kwamen om ons te orienteren, Sylvia help ons echter zo goed, dat we uit eindelijk met een tafel en 6 stoelen de deur uit gingen. Helemaal toen we hoorde dat ze er pas was, maar dat haat twee... We kwamen om ons te orienteren, Sylvia help ons echter zo goed, dat we uit eindelijk met een tafel en 6 stoelen de deur uit gingen. Helemaal toen we hoorde dat ze er pas was, maar dat haat twee collega s haar zo goed helpen. Een team!

Reactie Profijt Meubel:

Bedankt voor je mooie review Karin! Het is fijn om te horen dat Sylvia jullie al zo goed heeft kunnen helpen in onze winkel en dat jullie geslaagd zijn voor een mooie nieuwe tafel en 6 stoelen. Heel... Bedankt voor je mooie review Karin! Het is fijn om te horen dat Sylvia jullie al zo goed heeft kunnen helpen in onze winkel en dat jullie geslaagd zijn voor een mooie nieuwe tafel en 6 stoelen. Heel veel woonplezier gewenst namens Profijt Meubel Huissen.

Ruud Werner

Ondanks de drukte op zaterdag heeft het personeel tijd vrijgemaakt om uitgebreid te informeren en te adviseren. Super service.

Beste Ruud,
Erg bedankt voor je leuke review, fijn om te horen dat u een goede ervaring had. Ik wens u alvast veel plezier met uw nieuwe bank. En kom gerust nog een keertje langs!
Met...
Beste Ruud,
Stijn Feenstra

G.Waanders

Prima winkel met betrokken medewerkers een aanrader

Goedendag G.Waanders
Goedendag G.Waanders
Bedankt voor het sturen van een review. Het is goed om te horen dat u zo goed bent geholpen. Ik wens u alvast veel plezier met het nieuwe meubel. En kom gerust nog een keertje langs.

Brenda

Vandaag super geholpen door Bart, bij de aankoop van onze nieuwe hoekbank. Hij is vriendelijk, geduldig en heeft veel productkennis, daardoor kon hij ons goed adviseren.

Reactie Profijt Meubel:

Bedankt voor deze mooie complimenten voor onze topper Bart, Brenda. Dit waarderen wij zeer! Bart heeft jullie met heel veel plezier geholpen. We wensen jullie heel veel zitplezier op de nieuwe... Bedankt voor deze mooie complimenten voor onze topper Bart, Brenda. Dit waarderen wij zeer! Bart heeft jullie met heel veel plezier geholpen. We wensen jullie heel veel zitplezier op de nieuwe hoekbank. Met vriendelijke groet, het team van Profijt Meubel Sliedrecht

Karin en Peter

Fijne winkel met prettig personeel.

Reactie Profijt Meubel:

Goedemorgen Karin bedankt voor de mooie beoordeling.
Graag tot een volgend bezoek!
Team Profijt Meubel Almere

Frans Kempkes

Bij aankoop van een bank en 2 fauteuils zijn we op een prettige en vakkundige wijze geholpen door Ignace. Aanbeveling waard!

Vriendelijke en deskundig personeel

Reactie Profijt Meubel:

Bedankt voor het achterlaten van uw beoordeling, Frans Kempkes. Fijn om te horen dat u goed bent geholpen in onze winkel. We wensen u veel plezier van uw nieuwe meubels. Met vriendelijke groeten,... Bedankt voor het achterlaten van uw beoordeling, Frans Kempkes. Fijn om te horen dat u goed bent geholpen in onze winkel. We wensen u veel plezier van uw nieuwe meubels. Met vriendelijke groeten, Team Profijt Meubel

Boonstra

Goedendag meneer/mevrouw Boonstra,
Goedendag meneer/mevrouw Boonstra,
bedankt voor het achterlaten van een review. wat leuk om te horen dat u een prettige ervaring heeft gehad bij ons in de winkel. Wij wensen U veel plezier van de nieuwe meubelen. Kom gerust nog eens terug.

Tamara

Top!

Beste Tamara,
Beste Tamara,
Bedankt voor deze mooie review! Ik vindt het fijn om te horen dat u mijn enthousiaste aanpak als fijne hulp heeft ervaren. Ook ik vond onze ontmoeting erg gezellig en ben dan ook blij dat ik u ook weer heb mogen helpen bij het zoeken van de 'nieuwe' stof.
Het is nog even afwachten maar graag wil ik u alvast heel veel plezier wensen van uw nieuwe bankstel!
Nikki

C. J. van Dijk-Ekkelboom

Overzichtelijk!

Goedendag C. J. van Dijk-Ekkelboom,
Goedendag C. J. van Dijk-Ekkelboom,
Bedankt voor het sturen van een review. Het is goed om te horen dat u zo goed bent geholpen. Ik wens u alvast veel plezier met de nieuwe meubelen. En kom gerust nog een keertje langs.