De Graaf

Veel keus, aardig en vakkundig personeel. Kopje koffie tijdens het uitzoeken van de bekleding van de bank.

Reactie Profijt Meubel:

Ontzettend bedankt voor de 5-sterren Evelien!
Alvast veel plezier gewenst met de nieuwe banken!
Carlijn
Profijt Meubel Amersfoort

De Bruijn

Profijt Huiissen

Reactie Profijt Meubel:

Hartelijk dank voor de mooie review!

Bryan

Goed zijn erg spoedig en deskundig geholpen door sylvia

Reactie Profijt Meubel:

Wat fijn dat je spoedig en kundig bent geholpen door Sylvia, bedankt voor het delen van je positieve ervaring. Met vriendelijke groet, Profijt Meubel Huissen.

Jessica

Top service. Helaas zat er na 2 jaar zwarte tikjes in de bank welke ze niet konden verklaren. We hebben gewoon een nieuwe bank gekregen 🤩
Echt fantastisch geholpen in Tilburg en het...
Echt fantastisch geholpen in Tilburg en het hoofdkantoor

Service. Dikke pluim

Ze waren vergeten te bellen maar goed…dat is niet t zo erg. Ze hebben t keurig opgelost

Beste heer/mevrouw,
Hartelijk dank voor de mooie review. Fijn om te lezen dat onze aangeboden service naar wens is geweest.
Graag tot ziens in onze winkel!
Met vriendelijke...
Beste heer/mevrouw,
Graag tot ziens in onze winkel!
^Sharona
Profijt Meubel Tilburg

Reiny Beekhuijzen

Prettige winkel vriendelijk personeel

Reactie Profijt Meubel:

Hi Reiny, hartelijk dank voor je review!

Nel leeuwenhoekeettafel en 3tafeltjes

Capelle aan de yssel

Reactie Profijt Meubel:

Bedankt voor deze mooie beoordeling, Nel. Dit stellen wij zeer op prijs! Met vriendelijke groet, het team van Profijt Meubel Capelle a/d IJssel

E.P.A.M. Ozdemir-Wubbe

Goede service en vriendelijk geholpen door Francie in de abe fabriekTilburg

Reactie Profijt Meubel:

Hartelijk dank voor de review! We denken dat deze niet voor ons bedoeld is, maar voor Profijt Meubel Tilburg. Desondanks, veel plezier van je aankoop! Vriendelijke groet, team Profijt Meubel Huissen

w.Teunissen

Wij zijn goed geadviseerd