Berry Smit

Nieuwe bank + hocker gekocht, heel fijn geholpen door medewerkers. Nu bleek de hocker voor ons veel te groot te zijn. Na ontvangst de winkel gebeld en na een persoonlijk gesprek in de winkel een... Nieuwe bank + hocker gekocht, heel fijn geholpen door medewerkers. Nu bleek de hocker voor ons veel te groot te zijn. Na ontvangst de winkel gebeld en na een persoonlijk gesprek in de winkel een nieuwe hocker mogen uitzoeken.

Ik zeg hele goede service en er werd heel goed meegedacht. Mijn probleem werd prima opgelost.👍. Nogmaals bedankt voor de goede en fijne service.

Gr Berry

Reactie Profijt Meubel:

Bedankt voor je mooie beoordeling Berry. Fijn dat onze oplossingsgerichtheid jou is bevallen en dat alles naar wens is opgelost. Veel woonplezier toegewenst. Mvg Team Profijt Meubel Hoogeveen

Peter Ruijtenberg

Breed assortiment.

Reactie Profijt Meubel:

Bedankt voor deze mooie beoordeling en complimenten voor onze collega Maarten, Peter. We waarderen dit zeer! Met vriendelijke groet, het team van Profijt Meubel Capelle a/d IJssel

Gouma

Behulpzaam,vriendelij,niet opdringer en meedenkend

Hallo Gouma,
Erg bedankt voor je leuke review, het is goed om te horen dat je een fijne winkelervaring had. Alvast veel plezier van de gekochte meubelen. En kom gezellig nog een keertje langs....
Hallo Gouma,
Met vriendelijke groeten,
Team Profijt Meubel Wolvega!

Petra

Vriendelijk en behulpzaam personeel

Nico de jong

Erg vriendelijke meneer
Heeft ons goed geholpen

Reactie Profijt Meubel:

Bedankt voor de beoordeling meneer de Jong,
Dat moet onze collega Jamal geweest zijn, fijn dat u goed geholpen bent.
Graag tot ziens,
Team Profijt Meubel Hoorn

Joke Groen

Prettig geholpen

Reactie Profijt Meubel:

Bedankt voor de review mevrouw Groen,
Goed om te horen dat u prettig bent geholpen.
Graag tot ziens.
Team Profijt Meubel Hoorn

Ans Nabben

Heel fijn geholpen en vakkundig advies gekregen door 2 verschillende medewerkers.

Reactie Profijt Meubel:

Hartelijk dank voor je mooie review Ans! Heel fijn te horen dat je vakkundig bent geholpen in onze winkel. Met vriendelijke groet, Profijt Meubel Huissen.

C Hoekstra

Heel blij met de hulp

Beste meneer Hoekstra,
Dankuwel voor het achterlaten van een leuke review. Fijn om te horen dat alles naar wens was. Ik wens u alvast veel plezier met de nieuwe tafel en stoelen!
Met...
Beste meneer Hoekstra,
Met vriendelijke groeten,
Team Profijt Meubel Wolvega!

William

Profijt meubel Tilburg.

In eerste instantie prettig telefonisch geholpen op dinsdag.
Mijn vraag ging om een showmodel Vilares, deze stond afgeprijsd op de website.
Mijn vragen...
Profijt meubel Tilburg.

In eerste instantie prettig telefonisch geholpen op dinsdag.
Mijn vraag ging om een showmodel Vilares, deze stond afgeprijsd op de website.
Mijn vragen werden keurig beantwoord ik kon hem voor een prijs op de website reserveren mocht ik dat willen, wij zijn overeengekomen dat ik er op een later moment op terug zou komen.
Vandaag woensdag staat de betreffende bank €800 duurder op de website.
Hierop telefonisch contact opgenomen en nu werd mij verteld sorry maar dit is de prijs en wij kunnen hier helaas niets meer aan doen.

Jammer dat men de gemaakte afspraak niet na komt en men nu verwijst naar de kleine lettertjes.
Dit had men mij gisteren ook gewoon kunnen vertellen dan hadden we ook geen afspraak gehad en was deze review overbodig geweest.

Eerste contact was prima maar de volgende wilde niet meedenken

Afspraak nakomen zoals deze is gemaakt.

Beste meneer Moes,
Beste meneer Moes,
Wat spijtig om te lezen dat u geen positieve ervaring heeft gehad omtrent de aanschaf van de bank Vilares. Onze oprechte excuses hiervoor. Wij danken u voor uw eerlijke review en zullen deze feedback zeker meenemen om onze service hierin te verbeteren.
Ondanks het ongemak hopen wij u in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen in onze winkel.
^Sharona
Profijt Meubel Tilburg