D Scheepers

Goed hoor…wij hebben er snel een mooie bank gekocht !!

Reactie Profijt Meubel:

Wat fijn te horen dat jullie goed zijn geslaagd voor een nieuwe bank in onze winkel. Met vriendelijke groet, Profijt Meubel Huissen.

Marja van der Graaf

Wij zijn goed geadviseerd door Nina , hebben haar advies opgevolgd en uit de ruime collectie 2 prachtige relaxstoelen besteld.

CMA Bouckaert

Wolvega

Hallo Bouckaert,
Bedankt voor het invullen van de review. Ik wens u alvast veel plezier met uw nieuwe fauteuil.
En kom gerust nog een keertje langs.
Met vriendelijke groeten,...
Hallo Bouckaert,
En kom gerust nog een keertje langs.

Krol

Ik vond het persoonlijk wat lastig om een verkoper te vinden. Het was op een zaterdag, wel druk. Maar op Dinsdag ben ik weer geweest, ook toen ervaarde ik dit. Maar vanaf dat moment van gevonden... Ik vond het persoonlijk wat lastig om een verkoper te vinden. Het was op een zaterdag, wel druk. Maar op Dinsdag ben ik weer geweest, ook toen ervaarde ik dit. Maar vanaf dat moment van gevonden prima geholpen. Medewerker wist ons goed te helpen en informeren. Mee lopen naar het buiten raam, staaltje mee naar huis.....etc.

Beste Krol,
Beste Krol,
Erg bedankt voor de review, alleen wat vervelend om te horen dat het vinden van een verkoper een dingetje was. Als team zullen we hier op proberen te verbeteren. Ik wens u alvast veel plezier met de nieuwe bank en kom gerust nog een keertje langs.

Fam. Onkenhout

Prettige ontvangst en geen op je hielen lopen bij het kijken

Reactie Profijt Meubel:

Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling familie Onkenhout!
Carlijn
Profijt Meubel Amersfoort

Johannes Leeverink

Prima geholpen

Beste Johannes,
Het is goed om te horen dat u een fijne winkelervaring had. En bedankt voor de review, ik wens u alvast veel plezier met de nieuwe bank. En kom gerust nog een keertje langs....
Beste Johannes,

Sanne

Afgelopen zaterdag heel fijn geholpen door Emiel.

Hallo Sanne,
Bedankt voor je leuke reactie. Fijn om te horen dat je een goede ervaring had.
Tot de volgende keer!

J.Delsink

Fijn personeel en goed geslaagd.

Reactie Profijt Meubel:

Wat fijn dat jullie wederom een goed gevoel bij onze winkel hebben gekregen.
Een volgende keer help ik jullie weer met veel plezier, tot dan!
Met woongelofelijke groet,
Marcia

Sjoeke Hempenius

Heel positief

Hoi Sjoeke,
Hartelijk dank voor het opsturen van uw recensie. Het is altijd goed om te horen dat u een fijne ervaring had. Alvast veel plezier met de nieuwe meubelen.
Met vriendelijke...
Hoi Sjoeke,