Roland van't Sand

Super geholpen door Joep van Elferen en Ignas Rijsemus

Reactie Profijt Meubel:

Hartelijk dank voor je review, Roland! Fijn om te horen dat onze collega's Joep en Ignas je zo goed hebben geholpen. Veel plezier gewenst van je nieuwe eettafel en salontafel. Vriendelijke groet,... Hartelijk dank voor je review, Roland! Fijn om te horen dat onze collega's Joep en Ignas je zo goed hebben geholpen. Veel plezier gewenst van je nieuwe eettafel en salontafel. Vriendelijke groet, team Profijt Meubel Huissen

Ingrid Barten

Mooie meubels, veel keus. Vriendelijk en uitgebreid geholpen door Stan van Born.

Reactie Profijt Meubel:

Hartelijk dank voor het delen van je positieve ervaring Ingrid! Mochten we nog wat kunnen verbeteren, dan horen we het graag. Met vriendelijke groet, Profijt Meubel Huissen.

Hans vd Heijden

Mooie ruime winkel met veel keus

Beste Hans,
Wij worden blij van zo'n mooie beoordeling!
Tot een volgende keer.
Met woongelofelijke groet,
Marcia
team Profijt Uden

Peter botman

Super goed

Reactie Profijt Meubel:

Bedankt voor het achterlaten van een beoordeling meneer / mevrouw Botman,
Fijn dat uw ervaring super goed is.
Veel plezier van de nieuwe eettafel en stoelen
Team Profijt Meubel Hoorn

Astrid en Max Linke

Perfect

Reactie Profijt Meubel:

Goedemorgen Astrid en Max, bedankt voor de mooie beoordeling.
Graag tot een volgend bezoek!
Team Profijt Meubel Almere

Familie Veldhoen

Mooi opgezette winkel met veel keus. Geen opdringerige verkopers. Je kunt rustig rond kijken en advies vragen. Wij troffen voor onze keuze Astrid een bevlogen verkoopster met veel kennis van zaken... Mooi opgezette winkel met veel keus. Geen opdringerige verkopers. Je kunt rustig rond kijken en advies vragen. Wij troffen voor onze keuze Astrid een bevlogen verkoopster met veel kennis van zaken en smaak voor combineren. Zeer klant vriendelijk en empatisch. Er was niks teveel voor haar om te zorgen dat wij ons op ons gemak voelde. Koffie was zeer welkom want voor een nieuw interieur ben je zo een paar uur bezig.
De meubels die we uitzochten werden de volgende dag nog geleverd met een prima bezorgservice.
Ook de laagste prijsgarantie en het keurmerk CWK geeft een gerust gevoel.
Een extra pluim voor Astrid want vele kunnen als verkoper een voorbeeld aan haar nemen. De eigenaar van Profijt mag trots zijn op zijn personeel.
Ik raad iedereen Profijt aan en met name in Almere Buiten.
Vriendelijke groet Familie Veldhoen

Reactie Profijt Meubel:

Bedankt familie Veldhoen, voor het plaatsen van deze zeer mooie en uitgebreide review.
Graag tot een volgend bezoek!
Team Profijt Meubel Almere

Sam

Goede hulp met goed advies van Madeleine.

Reactie Profijt Meubel:

Hi Sam, hartelijk dank voor je review! Fijn om te horen dat onze collega Madeleine je goed heeft geholpen. Veel plezier gewenst van je nieuwe bank en bijzettafel. Vriendelijke groet, team Profijt... Hi Sam, hartelijk dank voor je review! Fijn om te horen dat onze collega Madeleine je goed heeft geholpen. Veel plezier gewenst van je nieuwe bank en bijzettafel. Vriendelijke groet, team Profijt Meubel Huissen

Peters

Goed advies en erg vriendelijk geholpen door Joep

Reactie Profijt Meubel:

Hartelijk dank voor je mooie review. Fijn om te horen dat onze collega Joep je zo goed en vriendelijk heeft geholpen. Veel plezier gewenst van de nieuwe bank! Vriendelijke groet, team Profijt Meubel... Hartelijk dank voor je mooie review. Fijn om te horen dat onze collega Joep je zo goed en vriendelijk heeft geholpen. Veel plezier gewenst van de nieuwe bank! Vriendelijke groet, team Profijt Meubel Huissen

J.G. Hulsman

Fijn geholpen door een dame.

Reactie Profijt Meubel:

Hartelijk dank voor je review! Fijn om te horen dat je goed bent geholpen door onze collega. Veel plezier gewenst van je nieuwe meubels! Vriendelijke groet, team Profijt Meubel Huissen

M Vermeule

Gezellig en ook van alles wat