W. Spilman

Gekochte stoelen nog niet ontvangen i.v.m
levertijd van 6 tot 8 weken.

Beste meneer en mevrouw Spilman
Jullie nieuwe eetkamerstoelen staan in bestelling dus nog even geduld en dan kunnen jullie heerlijk aan tafel genieten van de goed zittende stoelen.
Ik wens...
Beste meneer en mevrouw Spilman
Ik wens jullie er alvast veel plezier mee.
Groeten Frank
Profijt Meubel Zutphen.

Wendymoerman

Goede service

Reactie Profijt Meubel:

Dank voor u 5-sterren review, mevrouw Moerman!
Heel fijn om te horen dat u deskundig bent geholpen,
en ons aanbeveelt!
Het is nog even wachten, maar we wensen u alvast
heel veel...
Dank voor u 5-sterren review, mevrouw Moerman!
Heel fijn om te horen dat u deskundig bent geholpen,
en ons aanbeveelt!
Het is nog even wachten, maar we wensen u alvast
heel veel plezier met uw aankoop:)!
Graag tot ziens in onze winkel,
Team Profijtmeubel Emmen

Ellen

Reactie Profijt Meubel:

Hartelijk dank voor uw positieve review. daar zijn we blij mee. Normaal gesproken worden showroommodellen ook beschermend ingepakt als ze worden opgehaald. Onze excuses dat dit nu niet is... Hartelijk dank voor uw positieve review. daar zijn we blij mee. Normaal gesproken worden showroommodellen ook beschermend ingepakt als ze worden opgehaald. Onze excuses dat dit nu niet is gebeurd.
Ingrid, Profijt Meubel Poortvliet.

Ben en Ilonka

Zeer goed geholpen. Nemen de tijd.

Klantvriendelijk, goede kwaliteit meubels.

Reactie Profijt Meubel:

Wat fijn om te lezen dat jullie goed geholpen zijn Ben en Ilonka. Er komt best veel kijken bij het uitzoeken van zitmeubelen. Daarom is het fijn dat er de tijd voor je wordt genomen.
Veel...
Veel zitplezier toegewenst.
Team Profijt Meubel

Gerrie Huntink

Fijne winkel service is goed.

Reactie Profijt Meubel:

Wat fijn om te horen dat u de winkel en service als fijn ervaren heeft.
Bedankt voor u mooie review
Team Profijtmeubel Doetinchem

Ton Koopman

Netjes, goede info, prettige mensen/verkopers.

Dirk

Ruime winkel met veel mogelijkheden. prettig en deskundig personeel. Geeft ook gelegenheid om rustig rond tekijken.

Reactie Profijt Meubel:

Hartelijk dank voor je mooie review Dirk. Het doet ons goed te horen dat je bezoek aan onze winkel goed is bevallen. Tot de volgende keer bij Profijt Meubel Huissen.

Ellen en Jan Muns

Zeer fijn geholpen bij de aankoop van de bank. De verkoopster nam ruim de tijd om alle mogelijkheden na te lopen en zodoende een goede keuze te maken wat betreft stof, kleur, zitgemak etc

Reactie Profijt Meubel:

Bedankt voor het achterlaten van uw beoordeling, Ellen en Jan Muns. Fijn om te horen dat u goed bent geholpen door de verkoopster in de winkel. We wensen u veel plezier van uw nieuwe 2 zitsbank. Met... Bedankt voor het achterlaten van uw beoordeling, Ellen en Jan Muns. Fijn om te horen dat u goed bent geholpen door de verkoopster in de winkel. We wensen u veel plezier van uw nieuwe 2 zitsbank. Met vriendelijke groeten, Team Profijt Meubel

Sieni vd Camp

Goed personeel, heel behulpzaam.

Nemen alle tijd voor de klant! En zijn heel behulpzaam!

Reactie Profijt Meubel:

Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling, Sieni vd Camp.
Fijn om te lezen dat u prettig bent geholpen bij de aankoop van uw eetkamerstoelen. We zien u graag nog eens terug.
Met...
Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling, Sieni vd Camp.
Met vriendelijke groeten,
Team Profijt Meubel